1x5. Bölüm
muhteşemdi ya aslında dizinin ilk bölümüne isteksiz başlamıştım ama bölümler ilerledikçe şimdi iyiki başlamışım diyorum, her bölümü harika her sahnesi güzel özenli çekilmiş. [USER=1]@OzaN[/USER] [USER=87592]@sokak sanati[/USER] [USER=88168]@Çiğdem-[/USER] diziyi çabuk dışladınız bence bir kez daha düşünün çok şey kaçırıyorsunuz 
[spoiler]andre denen büyük oğlancık alttan alta iyi çalışıyor hem hakeem in hemde jamal ın klip çıkarmasına engel olmak için her tür haltı yedi ama cookie ile lucius un karşı hamleleriyle şimdilik herşey yoluna girdi gibi [/spoiler][spoiler]
jamal ile hakeem birbirine düştü ama andre den şüphelenen yok andre nin karısımıdır sevgilisimidir o sarı kadın yada sarı çıyan andre yi parmağında oynatıyor 
ben tiana yı seviyorum herşeyiyle hatta sevdiği sarı kızıda seviyorum 
hakeem ne kadar şanslı bir pezosfer o klip kızları neydi öyle herbiri birbirinden değerli
[USER=86493]@xemrexxx[/USER] klip kızlarını gördünmü sen git gül ağalarla oynaş elalemin ergenleri neler neler götürüyor 
cookie nin mahkemede frank aleyhinde konuşması kadının hayatını altüst etti kendisine lucius tarafından gönderilen kırmızı gülü tehtit olarak algıladı jerwel e para vermesi jerwel inde teddy i ortadan kaldırışı tamamen masum bir gül yüzünden oldu 
cookie yide ayrıca seviyorum özellikle merdivende otururken çok güzel duruyor hemde zeki kadın sevilmeyecek gibi değil 
[USER=86493]@xemrexxx[/USER] [USER=87959]@Harunnn60[/USER] [USER=87196]@cookies[/USER] [USER=88511]@MelankoliK[/USER] [USER=87960]@gözlemci[/USER] [/spoiler]