neden lo empireın kraliçesi,ruhu cookie
güvenliklici adam ile birlikte olmasi hoş değildi
neden lo empireın kraliçesi,ruhu cookie
kadının da birtakım ihtiyaçları var yanigüvenliklici adam ile birlikte olmasi hoş değildi
sonunda yani çiğdemson 2 bölümüde izledim bölümler 2 si aynı anda yayınlandığı için 6 reyting alınmış bence 2 bölümde öncekı bölümlere göre düşüktü😵
empire 11 bölüm yorumumlucinos hasta değilmiş aaa😱bebekte lucinostanmış ama hakem şarkı sahnesinde çok iyi ders verdi lucinosa ayrıca lucinos çok şanssız bir adam eski karısı cookie lucinosun koruamsıyla yatıyor ve ucinosun eski nişanlısı anike lucinosun oğluyla yatıyor ohaa
lucinos jemal düet sahnesi güzeldi ama 🙂🙂🙂
empire 12.bölüm sezon finali yorumumandre olayı bencede saçmaydı sırf aksiyon olsun diye kavga sahnesi yazmıslar ve boşu boşuna öldü adam 🙂🙂🙂
lucinos ölmeyecem diyince çocukları neden ölmeyecen diye bakıyorlardı çok komiktilucinos hapiste ve empirede jemalin oldu ama cookie bu seferde jemalın kuyusunu akzacak sanırım hakemle anlaşma yaptı bu seferde
@OzaN @destere @Harunnn60 @cevaa @sokak sanati @vadikızı @cookies
@xemrexxx
sizde 2-3 gün önce izlediniz ayollsonunda yani çiğdemsen unuttun zannetin diziyi bir an
seni bekledik o kadar sen o sırada Daredevile kaçtınsizde 2-3 gün önce izlediniz ayoll
bu hafta güncel dizilerim aralardan dönünce fırat buamadım empireye cnm ama bitti sonunda daredevilde 5.bölüme henüz bakamadım yaırn bakmayı düşünüyorum 🙂🙂🙂seni bekledik o kadar sen o sırada Daredevile kaçtın
izlede bu yükü at üstünden cnm güzel tabikide 6 reytingle rekor kırmıslardı sezon finalinde
Kiz 7.01 almis ya ne altisiizlede bu yükü at üstünden cnm güzel tabikide 6 reytingle rekor kırmıslardı sezon finalinde
7 de olabilir aklımda 6 kalmıs benimKiz 7.01 almis ya ne altisi
1x10
Tartışmasız sezonun şimdiye kadarki en güzel bölümüydü.
9/10Lola'nın babası Lucious çıktı. 😱
Hakeem'den Camilla'yı ayırdı Lucious. Bayan Marks'ın parayı kabul etmemesi onurlu bir davranıştı.
Rhonda'cığımın kendi payını istediği sahnede ''ben buraya kıçımı yırtarak geldim'' demesi güldürdü.
Psikolog, Andrei ile sevişecek sandım, dua edeceklermiş.
Cookie, Malcolm ile sevişiyor. Lucious'un kulağına gitmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?