Emma Watson 'Atatürk' Dizisinde! | Disney+

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,628
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
EMMA-1.jpg

Emma Watson 'Atatürk' dizisinde!

Yapımcılığını Lanistar Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturacağı ve Aras Bulut İynemli'nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü oynayacağı dizinin hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Cumhuriyetimizin 100. yılı için hazırlanan, 6'şar bölümlük 2 sezondan oluşan dizinin kadrosunda ünlü İngiliz oyuncu Emma Watson da yer alacak. Öte yandan dizinin müziklerini ödüllü müzisyen Hans Zimmer hazırlayacak.

Atatürk, 2023'te Disney+'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Neeey kiiim... Hans Zimmer mı... Emma Watson mı... Noluyor kardeşim, ne bu tantana... Aras Bulut kardeşim ile Emma Watson'ın karşılıklı döktürmeleri yok mu... :A

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Türk kadınının köküne kıran mı girdi de bu ecünnü baş tacı yapılıyor.

• Olmamış
Reactions: cookies
Şaşırdım ancak Disney'in bu hamlesi ile Türk pazarına neden bu kadar yatırım yaptığını da aslında açıklamış oluyor. Çekecekleri Türk dizilerini dünyada ses getirecek ve izlenecek yapıda tasarlıyorlar anladığım kadarıyla. Zaten Atatürk tüm dünyada tanınan ve bilinen eşsiz bir lider. Dolayısıyla Atatürk'ü konu alan bir dizi güzel çekildiği takdirde sadece Türkiye'de değil, başka birçok ülkede de ses getirebilecek bir proje. Birde bu projeye böyle dünyaca ünlü bir oyuncuyu dahil edince şimdi Disney'in yayında olduğu tüm ülkelerde ses getirecektir diye düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: mesmeso and bazinga
Doğruysa harika haber ama resmi açıklama duymadan inanmam. :A

Emma Watson yine neyse de Hans Zimmer şu an aktif en büyük müzisyen olabilir. Eğer işin içinde o varsa A sınıfı bir iş olacaktır. Atatürk'e de böylesi yakışır zaten ama yine de insan inanmakta güçlük çekiyor. :A

Muhteşem haber, gerçekten olay bir iş olacak gibi görünüyor. Disney+'in böyle bir işe imza atması da ayrı güzel olacak. Kadroyu ve detayları merakla bekliyorum...

Emma uzun zamandır piyasada yoktu iyi olur haber doğruysa :Z Eğer dizi ful ingilizce olursa Latife hanımı oynar