Emir'in Yolu Saat Değiştirdi

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
Emir'in Yolu saat değiştirdi. Dizi bundan böyle Her Cuma 22.15'de ekrana gelecek. 1.kuşakta ise Show tv nin yeni programı Adam Asmaca ekrana gelecek. Program Pazartesi,Salı,Perşembe,Cuma,Cumartesi ve Pazar 20.00'de Show tv de.

Bence mantıklı bir karar. Belki bu değişiklik Feriha varken de bir türlü sevemediğim, şimdi iyice zıvanadan çıkan bu dizinin reytingini biraz olsun artırır. Çünkü diğer dizilerle aynı anda yayınlanırken, reytinglerini yükseltmesi imkansız.

adam asmaca 6 gün olacak vay be showa bak pıs yedılıde olmasa haftanın tum gunu yayınlıcakmıs :)

Hayırlı olsun yeni saat ama dizinin izleyici kitlesi yok artık bence bu saatte de pek izlenmez.

Godiva

Emir'in Yolu saat değiştirdi. Dizi bundan böyle Her Cuma 22.15'de ekrana gelecek. 1.kuşakta ise Show tv nin yeni programı Adam Asmaca ekrana gelecek. Program Pazartesi,Salı,Perşembe,Cuma,Cumartesi ve Pazar 20.00'de Show tv de.

Reytingin yükseleceğini sanmam, artık bu dizi final için geri sayıma başladı.

Yok artık, Adam Asmaca haftada 6 gün yayınlanacak. :D

Emir'in Yolu yeni saatinde aldığı oranlara yakın oranlar alır bence. İlk 20'de yer alır. :)

Programın formatını görmeden kesin bir şey söylemek için erken.Kaldı ki Huzur Sokağı düşüşte izleyici çalabilir bu program diye düşünüyorum.Ben programın ab kitlesine daha çok hitap edeceği düşüncesindeyim.

Haftanin 6 gunu "adam asmaca" isimli yarismayi pt-1'e koyarak kalitesini kanitlamis oldu "show" :d :d

Show Tv'nin elinde şuanda yayınlayabileceği program olmadığı için yaptığı hamle doğru aslında Yakup.Tıpkı yaz sezonunda Kanal D'nin BBEB'i yayınladığı gibi bir taktik aslında bu.Ben olumlu getirisi olacağı kanısındayım nedense.Zaten yeni sezonda yeni program ve dizileri geldiğinde Adam Asmacanın yayın günlerini de aza indirgeyeceklerdir. :)

Bu Show Tv ne kadar tutarsız bir kanal yahu. Ya haftanın 7 günü adam akıllı yayınla, ya da hiç yayınlama. Çarşambayı atlayıp geçiyor. Tutarsızlık bu.

Fragmanında ne diyecek? Her gün diyemeyecek, hafta içi diyemeyecek, mecbur oturup günleri bir-bir sayacak

iki haftadır. saatiyle ufak ufak oynuyordu show tv. bu iş en çok dılaya yarar