Emirin Yolu mu yoksa Dila Hanım mı daha iyi reyting alır?

Hangisi?

• Emirin Yolu

Oy: 7 46.7%
  • Dila Hanım

Oy: 8 53.3%

• Kullanılan toplam oy
    15
Belli olmaz. Emirin Yolu dizisini izlemem diyenlerin çoğunun izleyeceğine eminim. Bu dizi yayınlandığı ilk günden beri düşmek yerine aksine yükselip izleyici kazanan nadir dizilerden. Yazın bile bütün diziler düşerken bu dizi 8 reytingde sabit kaldı. Kemikleşmiş bir izleyici var. Bu sezon ne olacağını bilemem. Belki izleyici vazgeçebilir bu sefer. Ama bence en az 5 reyting alır yine
Dila Hanım tutacak kesin. Ama bakalım karşısındaki rakiplere bağlı zirvede olması

Total grubunda Dila Hanim zirvede yer alir.

Açıkçası Dila Hanım'dan ümitliydik ama tanıtımları şu ana kadar büyük heyecan uyandırmıyor. Yalan Dünya'dan ise hiç ses soluk yok. Gülse Birsel'in dersine iyi çalıştığını düşünüyorum 1-2 iyi transferle Yalan Dünya A/B'de zirvede yer alacaktır bence.

Totalde ise Dila Hanım biraz daha avantajlı gibi gözüküyor. Emirin Yolu'nun ilk bölümleri baya iyi gider bence ama sonrasında pek şansı yok.

Adını Feriha Koydum gibi. Ama kararsız kaldım.

okan çabalari transfer ediceklerdi ne oldu o adam gelirse izlerim ben

AFK-Emir'in Yolu çok izlenilcektir Feriha'yı kim vurdu diye merak uyandırıyor.Ama Dila Hanım'ı da abartmayın yaa bana pek başlasada izlesem havası yaratmadı.2'side 20 sharelerde dolanırlar.Share verdim çunku İO oranları bazen düşük cıkıp shareler cok iyi olabiliyor.Cuma yogun bi gun olacak cunku.

okan çabalari transfer ediceklerdi ne oldu o adam gelirse izlerim ben

Transferde sessiz kaldılar şu an. En az 3 yeni oyuncu katılacağını düşünüyorum ama bakalım daha ses soluk yok. Muhtemelen çekimler de daha başlamadı. Eylül'ün son haftası veya Ekim'e kalacak herhalde dizi.

Dila Hanım Ab Yalan Dünya Total

Emirin yolu başlarda iyi gider ama bi müddet sonra sıkar Hazal Kaya'nın yokluğu belli eder kendini ve Dila Hanım geçer Emirin yolunu.

oğlum harbi ergensin sen ya
foto beğen filan
tamam hallederiz
Saçmalama oğlum geyik yapıyoruz ne beğenmesi.

- - - Ekleme - - -

Bir de beğenmedimi hahahah oğlum saçmalama ya
Çek şukunu geri
Tamam 15 yaşındayım ergenim ama o kadar değil