Emir'in Yolu - Jenerik

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
Show TV'de yayınlanan ve geçtiğimiz haftalarda yayından kaldırılan Emir'in Yolu dizisinin jeneriği.

[video]http://dizifilm.com/video/detay.asp?kat=213165[/video]​

Son düzenleme:
Jenerik güzel, Zeynep ayrı bir güzel

Jenerik idare ederdi ancak Adını Feriha Koydum gibi güzel değildi bence

Bu diziyi görünce sinir oluyorum.

Jenerik güzel, Zeynep ayrı bir güzel
Zeynep Çamcı çok ciddi fragmanda. Bakışlarını beğendim. Hem çok üzgün, hemde hırslı ve dişi bir karakter olduğunu belli ediyor.

Jenerik idare ederdi ancak Adını Feriha Koydum gibi güzel değildi bence
Neden Adını Feriha Koydum'la karşılaştırma gereği duyduğunu anlamadım. O dizi herşeyiyle EFsane zaten, bu dizi ise kıytırığı...

Jenerik hakkında kendi yorumumu yapacak olursam... Bende beğendim genel olarak. Oyuncuların canlandırdığı karakterlerin ruh halini görüyorum jenerikte. O yüzden beğendim.

Up !

Jenerik müziğini izlemeyenler linke tıklayıp izleyebilirler.

Karşılaştırma yapmamın nedeni basit aslında.Bu dizi Adını Feriha Koydum'un bir devamı niteliğindeydi aslında ama daha sonra bütün oyuncuların çıkarılmasıyla iyice eski diziden uzaklaştırıldığı düşüncesi yaygınlaştı.Ama izleyicileri inandırıcı gelmedi bu durum.Bu yüzden eskiyle kıyaslama yapma gereği duydum.Emir'in Yolu tek olarak inleyecek olursam jenerik çok kötü değildi idare ederdi.Dediğin gibi kişilerin duygularını iyi yansıtmıştı.He bu arada o jeneriği kolay kolay kimseye izletemezsin benden söylemesi

Bu dizinin bitmesini istememiştim, Zeynep Çamcıyı uzun süre ekranda görememe korkusu oluştu biran. Ama şimdi sevindim diye bilirim.
Zeynep şu an çok çok iyi bir projede, çok farklı konusu olan bir dizi Beni Böyle Sev... İzleyin bence.

O diziyi ilk başta izlemem diyen herkes sezonun ilk bölümünü izlemişti aslında ratinglere bakarsak. İkinci bölümde de izlemem diyen bir kesimin hala takip ettiği görülüyor ratinglerde fakat 3. bölümden sonrası için aynısı geçerli değil. Bir kesim Çağatay Ulusoy hayranı takip etti diziyi. Konular felan dağıldı, dizinin üzerinde baya bir oynadılar fakat o kesim hiç bir zaman izlemeyi bırakmadı.

Jeneriğin çoğu kesim tarafından beğenildiğini de gördüm ancak müziğin değişmesini şart bilen taraflarda vardı. Herkesin yorumu farklı ebette ama ben beğendim. Fena değildi...

çok kötü iyiki kalktı

- - - Ekleme - - -

kusura bakma da neyi uplatıyon sanki