Emir'in Yolu Dizisine Yeni Katılan Oyuncu Ayrılıyor!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,850
Puanı
1,061
Beril Kayar'ın "Emir'in Yolu" dizisinde oyunculuk macerası kısa sürdü!

Bu hafta ilk bölümüyle ekrana gelecek olan "Emir'in Yolu" dizisinde son dakika ayrılığı yaşandı.

Habertürk'te Buse Biçer'in konuğu olan başarılı gazeteci Oya Doğan; dizide 'Zülal' karakterine hayat veren manken Beril Kayar'ın dizide senaryo gereği köye geri döneceğini açıkladı.

Gizem Karaca ise diziye yeni dahil olan isimlerden birisi olmuştu.

"Emir'in Yolu" yeni senaryosu ve yeni maceralarıyla 26 Ekim Cuma 20:00'da Show Tv'de!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Haberin tamami eklendi.
Konu "Reyting Sonuçlari & TV Haberleri" bölümüne tasindi.
Baslik düzeltildi.

Senaryo gereği ayrıldığına inanmıyorum. 4 bölüm oynamak için dahil edilmedi herhalde. Sadece oyunculuğu ve iticiliğiyle sınıfta kaldı bu yüzden Gizem Karaca dahil edildi diziye ve senaryo anikararla değiştirildi, intikam hikayesine çevrildi. Ama ne yapsalar boş artık bence

Senaryo geregi köye gidiyor.

Saçmalıkta sınır tanınmamaya devam ediliyor sayın izleyiciler.Gitsin zaten herhangi bir işlevi yoktu bence.

Beril Kaya, zaten diziye yakışmıyordu, ayrılması iyi oldu. Gizem Karaca'nın diziye katılması iyi oldu, diziye katkı sağlayacaktır.

muthıs sevındım bu habere ceyda donsun dıye ısyan ettım medyapım duydu sesımı
kac haftadırda dıyorum Beril cıksın dıye ve cıkarttılar
medyapımdan son bısey ıstıyorum Can ve Emir beraber olsun
))

Gizem Karaca diziye getiri yapmayacak bence dizi olduğu reytinglerde devam edecek diye düşünüyorum.

Recep İvedik'te seyircinin karşısına çıkan, Leyla ile Mecnun'da kendini sevdiren Zeynep Çamcı, Anlaşılan, Can karakteriyle Emir'in Yolu dizisinde aynı şekilde sevilmiş.

sankı tek gızem gırdı, ceyda da döndü dızı artıs yasar.

Emre en az senin kadar isterdim reytinglerinin artmasını emin olabilirsin ancak tablo çok üzücü ve sıkıcı bir durumda toparlanabilmesi zor.Ceyda dönse dahi aldığı reytinglerin çok üstüne çıkamayacaktır.

çok iticiydi kavga iddaaları vardı sette umarm olumlu etkiler ama düzelme şansi yok gbi

denızz sen takma buna fazla, ıızlemıyosun madem dızı hakkında konusmaya gerek yok bence. illaki artar sonucta eskı emır gerı dondu ceyda dondu gızemde sevılen oyuncu yararı olur en sevılmeyen karakter Zulal cıktı dızıden daha ne olsın su cuma gunu bıran once gelsede ızlesek
)))))))))))))))))))

Emrecim şunda anlaşalım ben diziyi hala izleyenlerdenim.Yaptığım yorum reyting üzerine ve eski izlenilebilirliğinin olmayışı üzerine sadece

bu diziye bir bölüm katlanmak mümkün değil kız yine iyi dayanmış helal olsun ..