Emir'in Yolu 6.Bölüm Fragmanı

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060

30 Kasım Cuma saat 20:00'de Show TV'de

Moderatörün son düzenlenenleri:
Oho neler oluyo böle.. İşler karışmış. Güzel bölüm olacak yine nefesler kesilecek, soluksuz izleyeceğimiz bir bölüm. Yavuz , Emir , Hande , Can , Koray arasında müthiş bir çekişme olacak ilerleyen bölümlerde bence... Şu Lara'nın kardeşide Emir'in kardeşi Can ile çıkıyor %100 :)

Senaryo toparlanmış gibi gözüküyor ama reyting olarak bakalım bu hafta yükselebilecek mi dizi.Yalan Dünyanın olmayışı bakalım diziye extra bir yarar sağlayabilecek mi?Tüm bu soruların cevabı Cuma akşamı reyting sonuçlarında :D

reyting önemli değil ama ciddi bu bölüm baya heycanlı geçen bölüm çok donuktu ve 4 küsür reyting aldı bu bölüm uçar. Bişey dicem sana Yavuzun Can ile ne gibi derdi var??

Valla Emre Adını Feriha Koydum için bir soru sorsaydın cevap verirdim ama bu dizinin sıkı takipçisi sensin senin bilmen lazım :)

Valla Emre Adını Feriha Koydum için bir soru sorsaydın cevap verirdim ama bu dizinin sıkı takipçisi sensin senin bilmen lazım :)
Dizinin yeni sezonundan beri Yavuz Cana takık. Hala da aralarındaki düşmanlık ne cevap alamadık ama ilerleyen bölümlerde müthiş çekişmeler olur yavuz can arasında .. :)