Emir'in Yolu 1. Bölüm Yorumları [YENİ DİZİ]

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,719
Puanı
1,060
Emir'in Yolu 1. bölüm yorumları bu konudan yapılabilir.

20.00'da Show TV'de!

Özet başladı ancak özet afişinde Adını Feriha Koydum-Emir'in Yolu yazıyordu ilginç.Ama dizi adı Emir'in Yolu şuanda :)

Evet öyle yazıyor ama afişinde hala Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu yazıyordu.Belki de özet bölüm olduğu içindir :)

- - - Ekleme - - -

Reklam girdi daha başlamadan :)

Başlangıç güzel oldu bakalım :)

- - - Ekleme - - -

10 gün sonraya geçti ve Ünal kendini vurdu .

ne komediydi ya emirin babası uyduruk bir sebepten dolayı kendini herkesin önünde silahla kendini vuruyor emir hiç bişey yapmıyor kedisi ölmüş gibi davranıyor :))))))))))))) birde emir zorla göz damlalarıyla aglatıldıgı okdar belli ki insan biraz oyunculuk çalışır be abi yüzünde hiç mimik yok aglıyor :))))))))))))))) çagtay bitik bir oyuncu . bide yüzü gözü şişmiş badi yapmaktan adam olmuş robot :))))))))))

Yüzü gösterilmeyen bir adam çıktı esrarengiz şekilde karşımıza.Gizem Karaca hiç iyi rol yapamıyor bence,çok yapmacık.

Feriha'nin ailesinin sahneleri daha fazla olabilir bence

Aynen Furkan doğru söylüyorsun.Daha ailesi gösterilmedi bile.Ama bence dizi bu haliyle biraz daha toparlanmış gibi.Sanki daha izlenilebilir gibi geliyor şuan :)

Bu kadar mükemmel olacağını zannetmiyordum. :) Çok çok ama çok iyiydi. Emir ve Güneş sahneleri gerçekten harikaydı, ful o ikili vardı zaten bu bölümde. Can çok az gösterildi en çok ona sinirlendim ama Emir için söyledikleri güzeldi. :) Hande'de döndüğü zaman dizi on numara olur.

Gelecek haftalarda umarim Feriha'nin ailesini de görürüz ve Hande'yi..

Zülal sanırım 2.bölümde gidecek köye. Acaba veda sahnesini çektiler mi? Yoksa diziden gösterilmeden mi ayrılacak?

Bütünüyle diziyi inceledim ve yorumumu yapıyorum.Dizi başlangıçtan sonuna kadar çok güzeldi diyebilirim.Ancak eksik bulduğum ya da şöyle söyleyeyim görmeyi istediğim unsurlar dizide yoktu.Ferihanın ailesi tamamen sindirilmişti bu bölümde ne yazık ki göremedik.Diziyi madem yeni bir kıvama soktunuz eski unsurları bir nebzede olsun göstermeleri gerekirdi diye düşünüyorum.Can karakterini bugün dizide tek bir yerde konuşma sahnesiyle gördük açıkçası üzüldüm.Güneş karakteri diziye geldiği gibi diğer tüm oyuncuların pabucu dama atılmış gibi oldu ne yazık ki.Bana en rahatsızlık veren durum buydu.Yine Zülal hiç gösterilmedi.Tamam diziden ayrılmış olabilir ama en azından ayrılık sahnesi gibi bir şey bekliyordum ben.Dizi bütünüyle incelediğimde güzeldi ancak eksiklikler hissetmedim değil.

Bütünüyle diziyi inceledim ve yorumumu yapıyorum.Dizi başlangıçtan sonuna kadar çok güzeldi diyebilirim.Ancak eksik bulduğum ya da şöyle söyleyeyim görmeyi istediğim unsurlar dizide yoktu.Ferihanın ailesi tamamen sindirilmişti bu bölümde ne yazık ki göremedik.Diziyi madem yeni bir kıvama soktunuz eski unsurları bir nebzede olsun göstermeleri gerekirdi diye düşünüyorum.Can karakterini bugün dizide tek bir yerde konuşma sahnesiyle gördük açıkçası üzüldüm.Güneş karakteri diziye geldiği gibi diğer tüm oyuncuların pabucu dama atılmış gibi oldu ne yazık ki.Bana en rahatsızlık veren durum buydu.Yine Zülal hiç gösterilmedi.Tamam diziden ayrılmış olabilir ama en azından ayrılık sahnesi gibi bir şey bekliyordum ben.Dizi bütünüyle incelediğimde güzeldi ancak eksiklikler hissetmedim değil.
Bence ilk bölüm olduğu için Gizem Karaca'ya daha çok sahne verilmiş. İzleyicinin bu oyuncuya alışması bakımından. Ben mesela alıştım Güneş'e. :) Sevdirdi kendisini. 2.Bölümde tüm oyuncular artık rol alırlar diye düşünüyorum.