Emir Berke Zincidi, Yeni Dizi Projelerini Değerlendiriyor!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810

2ziylp3.png

Üç sezondur Kanal D'de Salı akşamları ekrana gelen ve geçtiğimiz hafta güzel bir şekilde izleyicisine veda eden başarılı dönem dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de küçük Osman karakterine hayat veren Emir Berke Zincidi'den hayranlarına güzel sürpriz.

Canlandırdığı 'Osman' karakteriyle büyük hayran kitlesi oluşturmayı başaran Emir Berke Zincidi, 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin güzel bir şekilde final yaptığını ve yeni sezon için gelen dizi tekliflerini değerlendirdiğini açıkladı.

HJZugs0fl9C4ecny8CGF12kI.jpg

Bu çocuk çok çok tatlı ya. Öyle böyle bir sevimlilik değil bu. İleride çok iyi bir jön olabilir. :)

Çok şımarık, hiç haz etmiyorum bu çocuktan. Birde büyük bir adammış gibi dizi tekliflerini değerlendiriyormuş beyefendi. :F

Yeni dizi projesinde başarılar diliyorum. Drama dizisinde yer alır umarım :)

çocuk denize düştü reyting 27 ye fırladı bihter in ölümü polat ın düzenli ölüm tehlikleri bile yaklaşamıyor buna :F
Çocuktan mı kaynaklanıyor o? Dizi o zamanlar çok ilgi görüyordu. Bu çocuk Bu Kalp Sen Unutur Mu?'da da rol aldı ama ne adı ne de sanı vardı ortada. Demekki çocukla ilgili bir şey değilmiş bu değil mi Emre? :)

Vasviyelik yapıyım. :d Kim mesela? :d

ismi lazım değil panpa çok kişi var :)

- - - Ekleme - - -

Çocuktan mı kaynaklanıyor o? Dizi o zamanlar çok ilgi görüyordu. Bu çocuk Bu Kalp Sen Unutur Mu?'da da rol aldı ama ne adı ne de sanı vardı ortada. Demekki çocukla ilgili bir şey değilmiş bu değil mi Emre? :)
oradaki rolü küçük osman kadar var mıydı hiç hatırlamıyorum :F beren saat ilk oynadığı dizide ece uslunun kız kardeşiydi o dizi yayından kaldırıldı beren kötü mü oluyor bu durumda :D

ismi lazım değil panpa çok kişi var :)

- - - Ekleme - - -

oradaki rolü küçük osman kadar var mıydı hiç hatırlamıyorum :F beren saat ilk oynadığı dizide ece uslunun kız kardeşiydi o dizi yayından kaldırıldı beren kötü mü oluyor bu durumda :D
Beren Saat ile Emir Berke'yi kıyasladın ya daha da bir şey demiyorum. Daha dünkü bebe la bu? :F :F