- Reaksiyon puanı
- 3,612
- Puanı
- 410
Benim en sevdiğim karakterdi şahsen. Tahtı en başından beri hak eden de oydu... Son 2 bölümde bu kadar değiştirebilirler karakteri.Yavrularımın velayeti bunda olmasa bunu tutmazdım bileNeyse özledim
![]()
Benim de genel olarak tumden bi ara izleyesim varBenim en sevdiğim karakterdi şahsen. Tahtı en başından beri hak eden de oydu... Son 2 bölümde bu kadar değiştirebilirler karakteri.Günün birinde belki yeniden başlarsam Emilia'nin Dany'sini yeniden izlemek istediğim içindir, net. ❤
Ben daha yeni bitirdim ve izleyeceğim bir sürü dizi varken tekrar dönmem zaman alır Game Of Thrones'a.Benim de genel olarak tumden bi ara izleyesim varAma ne zaman bilmıyorum. KIsmet olursa etkinlik olarak yapalım
![]()
Zamanında izlemedin yaniBen daha yeni bitirdim ve izleyeceğim bir sürü dizi varken tekrar dönmem zaman alır Game Of Thrones'a.![]()
İlk sezonun yarısında falan izleyip bırakmıştım çok sarmamıştı, geri izlemedim. Arkadaşlarımda ilk sezon için aynı şeyleri söyledi, inat et izle falan dedi. Sonra karar verip Aralık'ın sonlarına doğru başladım izlemeye 1 buçuk ayda bitti bütün sezonlar ki salmasam 2-3 haftada bitirirdim.Zamanında izlemedin yani![]()