bazı az izlenen kanallara bak öncebence az izlenen kanallara bile bakıldığında kalitesiz duruyor malesef .D
bazı az izlenen kanallara bak öncebence az izlenen kanallara bile bakıldığında kalitesiz duruyor malesef .D
ben bir fark göremiyorumbazı az izlenen kanallara bak önce![]()
yorumunda kanala karşı bir düşmanlık seziyorumlo şuan en kalitesiz tv8@Harunnn60
yok panpa ama çoh kötü filmler yayınlıyor. beyaz tv de kalitesizdir ama elveda rumeli falan var oradan yırtıyorben bir fark göremiyorum
yorumunda kanala karşı bir düşmanlık seziyorum![]()
gelecek sezon güzel işleri olursa neden olmasıngelecek sezon gör sen onu![]()
yok panpa ama çoh kötü filmler yayınlıyor. beyaz tv de kalitesizdir ama elveda rumeli falan var oradan yırtıyor
![]()
ben tv8nin yabancısını beğenmiyorum,hiç değilse kanaltürk korku filmi yayınlıyortürk filmlerine katılıyorum ama yabancı filmlerde kanaltürk göre daha iyi gibi![]()
bak o doğru , bende seviyorumben tv8nin yabancısını beğenmiyorum,hiç değilse kanaltürk korku filmi yayınlıyor![]()
ben tv8nin yabancısını beğenmiyorum,hiç değilse kanaltürk korku filmi yayınlıyor![]()
bizde zaten korkmak içün izlemiyoruzkiloyla alınan korku filmlerinde kalite aramıyorsan rahatlıkla izlersin kanaltürkün aldığı korku filmlerini ben komedi filmi diye izliyorum![]()