Cidden öyle ismi kadın ismi gibi ama kendisi taş.başlıktan kadın ismi gibi duruyordu tam @Ahmed nasıl böyle bir konu açar diyordum ki içeriği görünce lafımı geri aldım
bizim italyanca hocası italyadaki bir araştırmayı okumuştu, italyan erkeklerin %40 gay ya da biseksüelmiş resmen sen, @berkann @Thequeer @Yiğitt ve @YıldırıM için cennet gibi yer
Rabbim özene bezene yaratmış İtalyanları. Bize de destere kiliklilar kalır. Ya da @DarkLegenD gibi şoparlar.
ay ben de shadowhunterdaki kırbaçlı kız sanmıştım hayallerim boşa çıktı onun adı emaraude imişE ben çıkayım artık çok fazla oldu bu
@Darkleqend ne zaman taraf değiştirdi 😱Rabbim özene bezene yaratmış İtalyanları. Bize de destere kiliklilar kalır. Ya da @DarkLegenD gibi şoparlar.
Bilmiyorum böyle bir istatistik ne derece doğru ama illa bir millet seçecek olursam bu İspanyol/Latin olurdu.
Kıskançsın oğlum.Tipsiz laa bu. Çok düz bir yüzü var. Erkeksi değil makyaj ile kadın bile olur
onlar biraz ateşli oluyor amaBilmiyorum böyle bir istatistik ne derece doğru ama illa bir millet seçecek olursam bu İspanyol/Latin olurdu.
Ayrıca artık bir maşallah emojisi, ne bileyim bir nazar boncuğu emojisi lazım foruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?