Emanet Final Yapıyor

kerim yavuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
185
Puanı
145
FOX TV'de yayınlanan başrollerini Mehmet Akif Alakurt, Özlem Yılmaz ve Engin Şenkan gibi isimlerin paylaştığı Emanet 3 bölüm sonra final yapıyor. İlk bölümleri reytinglerde iyi giden dizi son birkaç haftadır kan kaybediyordu.

Emanet final bölümüyle 11 Kasım Salı 20:00'de FOX'ta.

emanet-dizisi-1-bolum-bu-aksam-fox-tv-de-6441492_5082_o.jpg

Oranlarının düşmesin Kaderimin Yazıldığı Gün'ün etkisi çok büyük ama diğer büyük bir etki de kesinlikle senarist. Diziye gelen tüm eleştiriler senaristle ilgili. Yazık oldu diziye.

Kirmizi Alarm Çalanlar: (KANALD:2 - FOX:0 - STAR:3 - ATV:4 - TRT1:3 - TV8:1 - SHOW:1)
Benim Adim Gultepe
Hayat Yolunda
Sil Baştan
Kurt Seyit ve Şura
Aramizda Kalsin
Diger Yarim
Kaçak
Kara Para Aşk
Uç Arkadaş
Yedikule Hayat Yokuşu
Yedi Guzel Adam
Hayat Agaci
Kaçak Gelinler
Fatih Harbiye
Final Yapanlar / Yayindan Kalkanlar: (KANALD:1 - FOX:2 - STAR:1 - ATV:2 - TRT1:1 - TV8:0 - SHOW:1)
Bana Artik Hicran De
Kadim Dostum
Emanet
Aşktan Kaçilmaz
Bugunun Saraylisi
Kalp Hirsizi
Kizil Elma
Ah Neriman

Kirmizi Alarm Çalanlar: (KANALD:2 - FOX:0 - STAR:3 - ATV:4 - TRT1:3 - TV8:1 - SHOW:1)
Benim Adim Gultepe
Hayat Yolunda
Sil Baştan
Kurt Seyit ve Şura
Aramizda Kalsin
Diger Yarim
Kaçak
Kara Para Aşk
Uç Arkadaş
Yedikule Hayat Yokuşu
Yedi Guzel Adam
Hayat Agaci
Kaçak Gelinler
Fatih Harbiye
Final Yapanlar / Yayindan Kalkanlar: (KANALD:1 - FOX:2 - STAR:1 - ATV:2 - TRT1:1 - TV8:0 - SHOW:1)
Bana Artik Hicran De
Kadim Dostum
Emanet
Aşktan Kaçilmaz
Bugunun Saraylisi
Kalp Hirsizi
Kizil Elma
Ah Neriman

İyi ama Kara Para Aşk ve Kaçak bitmez. En azından bu sezonu tamamlarlar.

Benim Adim Gultepe
Hayat Yolunda
Sil Baştan
Kurt Seyit ve Şura
Aramizda Kalsin
Diger Yarim
Kaçak
Kara Para Aşk
Uç Arkadaş
Yedikule Hayat Yokuşu
Yedi Guzel Adam
Hayat Agaci
Kaçak Gelinler
Fatih Harbiye
Bana Artik Hicran De
Kadim Dostum
Emanet
Aşktan Kaçilmaz
Bugunun Saraylisi
Kalp Hirsizi
Kizil Elma
Ah Neriman
Kara Para Aşk, Kaçak ve Aramızda Kalsın haricinde olanlara katılıyorum, listenin zirvesinde olan Gültepe'ye de bir parça daha kredi verilir ama... :)

Düşüşteydi dizi beklenilen haber geldi... Yayından kalkmadı aniden en azından. :):)

handan reyize yazık oldu :(

işte bakın [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] ci gül ağanın dizisi 3.sezona girdi darbeci musticinin adamı yeniçeri ağasının dizisi bitiyi :A @mrt-06 @yatutarsa @Bully :A