Sevgili okuyucular ve fav10.net üyesi arkadaşlarım, bu yazımı bir mektup gibi de algılayabilirsiniz. Bilindiğiniz üzere geçen yıl Ahmet Hakan'ın transfer olduğu Kanal D haberde Doğan Grubunun satışı sonucu Haberde köklü değişiklik yapılmış komple yenilenmişti. Bugün itibariyle Buket Aydın'ın sunumuyla yeni formatıyla haberler ekranda. Uzun yıllar Mehmet Ali Birand'ın sunumuyla haberleriyle evimize giren Kanal D bu döneme kadar pek değişim göstermeden belli bir çizgide farklı isimlerle yola devam etmişti. Kanal D haber ismi bir ağırlığı olan Birand'ın da geçmişteki o ismiyle belli yeri olan haber bültenlerindendi. Maalesef bunun da sonuna gelindi, ülkemizde haber almanın merkez medyada bu kadar zorlaştığı bir dönemde maalesef bir kanalımızı daha bu şekilde kaybettik. Kiminiz için bu bir siyasi yazı olabilir fakat benim söylemek istediğim haber içerikleri, kim hakkında olursa olsun siyasi haberlerde azalma mevcut yok sayılacak kadar az belli bir açıdan verilen haberler gelecek gibi bir kaygı taşımaktayım.
Bu yazımı tesadüf eseri okuyan Kanal D haberde çalışanlar alınmasın, hepiniz kendi işinizi kendinizce yapıyorsunuz hepinizie başarılar dilerim.
Kısa bir not benden kişisel bir durum, sanırım forumdaki son paylaşımım bu olacak. Artık maalesef bu gibi olaylar sonrası tvden soğudum. Bu zamana kadar üzdüklerim varsa affola, ben çok keyif aldım ara ara girmiş olsam da. Üye olmadan önce de takip ediyordum yine çevrimiçi olmadan sizleri okumaya devam edeceğim.
Elveda Kanal D haber, hoşçakalın arkadaşlar...
Bu yazımı tesadüf eseri okuyan Kanal D haberde çalışanlar alınmasın, hepiniz kendi işinizi kendinizce yapıyorsunuz hepinizie başarılar dilerim.
Kısa bir not benden kişisel bir durum, sanırım forumdaki son paylaşımım bu olacak. Artık maalesef bu gibi olaylar sonrası tvden soğudum. Bu zamana kadar üzdüklerim varsa affola, ben çok keyif aldım ara ara girmiş olsam da. Üye olmadan önce de takip ediyordum yine çevrimiçi olmadan sizleri okumaya devam edeceğim.
Elveda Kanal D haber, hoşçakalın arkadaşlar...