Elveda Ali Kaptan

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Kanal D'nin rating rekorları kıran dizisi "Öyle Bir Geçer Zaman ki" Ali Kaptan'ın vedasıyla sezon finalini yaptı.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Wilma Elles, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah, Emir Berke Zincidi, Meral Çetinkaya ve Mete Horozoğlu 'nun paylaştıkları sevilen dizi Öyle Bir Geçer Zaman ki duygu yüklü sahnelerle sezona veda etti.

Ali Kaptan Veda Etti

Sezon finalinde nefesleri kesecek sahneler yer alırken, Ali Kaptan'ın yürek burkan vedası sezon finaline damgasını vurdu. Ali Kaptan bir daha dönememek üzere denize açılırken, Cemile'ye bıraktığı duygu yüklü mektup ise izleyenlerin yüreklerini dağladı.

Sezon finalinin son sahnesinde ise minik Osman 16 yaşında olarak izleyicilerin karşısına çıkarken, bebeğini doğururken hayatını kaybedeceği iddia edilen Aylin'in hayatını kaybedip kaybetmeyeceği sorusu önümüzdeki sezonun ilk bölümünde cevabını bulacak.

- - - Ekleme - - -

Reytingler sarsılacaktır diye düşünüyorum öbür sezonda.

Öldü herhalde aylin ya da izleyiciyi şaşırtmak için de böyle yapmış olabilirler

Aylin'in diziden çıkacağı konuşuluyordu muhtemelen doğrudur diye düşünüyorum.Ama klasikleştirip ölü insanı diriltme gibi bir operasyon olursa da şaşırmamak lazım.Ali Kaptan da denizde kaybolur zamanla çıkarsa ortaya ona da şaşırmam doğrusu :D

Aylin'in diziden çıkacağı konuşuluyordu muhtemelen doğrudur diye düşünüyorum.Ama klasikleştirip ölü insanı diriltme gibi bir operasyon olursa da şaşırmamak lazım.Ali Kaptan da denizde kaybolur zamanla çıkarsa ortaya ona da şaşırmam doğrusu :D

Bak o olur işte Çünkü boğulduğunu falan göstermedi bu demek oluyo ki 😱nthego: gidip geri gelecek :D

Bence çok saçma olur geri dönmesi.Koskoca denizin ortasında nerede yaşayacak bu adam.:D

Ali Kaptan'ın ayrılık sahnesi öncesi ve sonrası bence de çok iyiydi.Caroline 3 gün nefes almasa 4.gün kesin alır demesi gerçekten komikti :D

79 bölüm boyunca dizide yer alan Erkan Petekkaya'ya, Farah Zeynep Abdullah'a ve Emir Berke Zincidi'ye verdikleri tüm emeklerden dolayi tebrik etmek istiyorum..