Elma Sirkesi Zayıflatır mı?

eros

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,441
Puanı
559
Yüzyıllardır tartışılan bu konuyu sizlere açmak istedim.

Annem meyve ve sebzeleri içinde bekletir hiç bilemedim şimdi

Ünlüler şimdi Çimen suyu içerek zayıflıyorlarmış.

Tek bir maddeyle zayıflayacağınızı düşünmek hurafeden başka birşey değil, sorunun cevabı da bu.

olumune ye, kahvaltida 3 ekmegi gotur, yuremek zaten turk adeti degil, bu ayin sonunu duşunurken zaten 2.000tl spor salona yatirmak olmaz,
bi bakmişsin Kol boregiyle geziyorsun, ama kilo zaten yakişiyor, starlarimiz bile balik etli,
ama doktorum/ender saraç/ mucizevi kubilay izlemekten, son çare dayiyacaksin elma sirkesini, mesut yar biberini, karatay omega3unu.........
yine balik etliysen şeyda coşkun her pazartesi postada açlikdan pervane olmanin puf noktasini anlatiyor.
az yiyin, 40 dakika yuruyun, 20 şinav çekin, 20 pervane, buyurun ehsan7000 diyeti, sirkeyi biberi, açligi boş verin... yaşayin.
sevgiler.

Ben bir ara sıcak suyla elma sirkesi içiyordum her gün. O dönem gerçekten hızlı kilo verdim ama tabii aynı zamanda çok az yiyip, bol hareket etmeye çalışıyordum. Daha sonra sirkeyi bıraktım ama kilo vermeye devam ettim yine de. Yani etkisi olabilir de olmayabilir de emin değilim ama şu bir gerçek tek başına hiçbir şey zayıflatmaz.

Zayıflatır tabi, giloz indeksine gore çok düşük bu yüzden uzun sure tok tutar ayrıca besinlerin mideden ayrılmasını geciktirir böylece de etkili olur

sadece kilo vermeye yardımcı bir yontem tek başına bir işe yaramaz. az yiyeceksiniz ve biraz spor yapacaksınız her insanin yapısı ve metobolizması farklıdır herkeze aynin tepkiyi vermez

O ne öyle ya tadı kötü olmuyor muydu ? 😕

Tadı gerçekten çok kötü.Astaki kusuyodum.

soğan suyu kesin çözüm ben hayatta ağzıma sürmem ama çevremden tanıdığım bir çok kız arkadaşım soğan suyunu çok deniyorlar ve gerçekten çok işe yarıyormuş
ayrıca lahana suyu lahana suyuda çok hızlı şekilde kilo vermenize yardımcı oluyormuş😉

Son düzenleme: