Aynen bayağı sonra duyurulmuştu, afişte ve kanal tanıtımında olmayınca anlamıştımAslında kadroya sonradan dahil olmadı, kadroda olduğu sonradan duyuruldu.Okuma provalarında o da vardı.
Konak dedim de konak gibi değildi pek.Töresiz konak
------
Oha yaa garip
Allah'tan içi de dışı da aynıydı keriz yerine koymadılar insanlarıKonak dedim de konak gibi değildi pek.Garip ama olması gereken oldu, bir bölüm daha izlemeye tahammül edemezdim Resul'ü.
2 afiş yayınlandı, hiç birinde yer almadı. Aslında öleceği belli gibiydi, ama Fikret Kuşkan gibi birisinin de böyle bir bölümlük yer alması şaşırttı.
Büyük ihtimalle. Ama kanal yayınladığı basın bülteninde öyle bir şey belirtmediği için çoğu kişi kadroda zannediyordu.Demek ki konuk oyuncuymuş ondan ayrılmış
Büyük ihtimalle. Ama kanal yayınladığı basın bülteninde öyle bir şey belirtmediği için çoğu kişi kadroda zannediyordu.
https://www.fox.com.tr/Elkizi/haber/3121/ELKIZI-na-surpriz-bir-isim-katildi-Fikret-Kuskan-ELKIZI-nda
Bende zannediyordumBüyük ihtimalle. Ama kanal yayınladığı basın bülteninde öyle bir şey belirtmediği için çoğu kişi kadroda zannediyordu.
https://www.fox.com.tr/Elkizi/haber/3121/ELKIZI-na-surpriz-bir-isim-katildi-Fikret-Kuskan-ELKIZI-nda
Zannetmem öyle bir şey olduğunu, ayrılmak istese başka bir oyuncu ile anlaşılırdı. Senaryo gereği öyle olmuştur.Buda çok ilginç acaba sonradamı ayrılmak istedi de böyle sahne yazıldı
Abla dizi zaten Ezo'nun intikamını anlatıyor yani başından belliydi bence. Büyük ihtimalle Sedef'in karakteri gibi flashback sahneleri olur Fikret Kuşkan'ın.Buda çok ilginç acaba sonradamı ayrılmak istedi de böyle sahne yazıldı
Niye ki?Fikret Kuşkan'ın çıkmasıyla dizinin ufak olan tutma ihtimali biraz daha arttı.
Konuya hakim değilim ama intikam alacağını bilmiyodum benim aklıma başka şeyler gelmiştiAbla dizi zaten Ezo'nun intikamını anlatıyor yani başından belliydi bence. Büyük ihtimalle Sedef'in karakteri gibi flashback sahneleri olur Fikret Kuşkan'ın.
Son yıllarda tutturduğu bir dizi var mı?Niye ki?
Konuya hakim değilim ama intikam alacağını bilmiyodum benim aklıma başka şeyler gelmişti
Zalim İstanbul dışında yokSon yıllarda tutturduğu bir dizi var mı?
Abla dizi zaten Ezo'nun intikamını anlatıyor yani başından belliydi bence. Büyük ihtimalle Sedef'in karakteri gibi flashback sahneleri olur Fikret Kuşkan'ın.
Haftalar önce demiştim.Niye ki?
Konuya hakim değilim ama intikam alacağını bilmiyodum benim aklıma başka şeyler gelmişti
İzleyecek misin fullHaftalar önce demiştim.Genel hikayede zaten “Gemi su almaya başladığı gün ilk annemi attılar aşağı. Ben şimdi o gemiyi cayır cayır yakmaz mıyım?” diye bir söz vardı.Oradan belliydi zaten. Annesi de ölmedi zaten Cavidan gizli bir yerde tutuyor onu.İleride ortaya çıkacak.
Yok ilk bölüme baktım sadece Zeliha toplasan 3 dakika göründü.İzleyecek misin full
------
Güzle bir diziye benziyor bence
Yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim ama çok iyi bir iş olmuş bence sen ne düşünüyorsun: AYok ilk bölüme baktım sadece Zeliha toplasan 3 dakika göründü.Ortaya çıkınca Ezo'yla sahnelerine bakarım.
Yorumumu yaptım şiddet sahneleri çok rahatsız ediciydi onun dışında oyunculuklar ve Ezo'nun hikayesi, mücadelesi güzel işlenmiş.Yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim ama çok iyi bir iş olmuş bence sen ne düşünüyorsun: A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?