'Elimi Bırakma' ve 'Şampiyon' Gün Değiştirdi!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,784
Reaksiyon puanı
57,934
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
TRT 1'in sevilen dizileri Elimi Bırakma ve Şampiyon gün değiştirdi.





Üs Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Mücahit Akyoldaş ve Hakan İnan'ın yönetmenliğini yaptığı, oyuncu kadrosunda Alp Navruz, Alina Boz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Ebru Aykaç, Nihat Altınkaya ve Buse Meral gibi isimlerin yer aldığı ve Pazar günleri ekrana gelen dizi, bundan böyle Salı günleri yayınlanacak.

Başrollerinde; Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Bahar Süer, Şahin Kendirci, Emir Özyakışır, İlayda Alişan, Berk Yaygın, Mehmet Bozdoğan, Halit Özgür Sarı, Vedat Erincin, Burak Altay ve Meltem Savcı gibi isimlerin yer aldığı ve Perşembe günleri ekrana gelen dizi, bundan böyle Pazar günleri yayınlanacak.

'Elimi Bırakma' 5 Kasım Salı'dan itibaren her Salı, 'Şampiyon' 3 Kasım Pazar'dan itibaren her Pazar TRT 1'de!

https://twitter.com/x/status/1188561780655710214
 
Reactions: Angelica
Elime Bırakma ve Kadının kitle benzer olduğu için kötü etkiler yeni gün bence.

Şapmiyon zaten 3'e yakın alıyordu 2 güçlü rakiple. Belki AB'de biraz daha iyi gider pazar.
 
Elimi Bırakma kitlesi Şampiyon izlemez, umarım Aşk Ağlatır için olumlu olur bu değişim.
 
Mucize Doktor'a yarar. ??????.
 
Elimi Bırakma'nın gün değişimi en çok Aşk Ağlatır'a yarayacaktır. Salı günü Kadın'dan sıkılan izleyiciyi kapabilir. Şampiyon bence yeni gününde de iş yapamayacak. TRT gün değişikliğine gidiyorsa eğer iki dizi için (özellikle Elimi Bırakma) tehlike çanları çalmaya başlamış. Keşke el atmışken Vuslat'ın da günü değiştirilseydi.
 
Tutmamıș bir dizi için kitlesi oturmuș dizinin gününü değiștirmek neyin kafası acaba
 
Elimi Bırakma için kötü olmuş. Pazar günü bir tek Aşk Ağlatır varken şimdi iki rakibi (Kadın ve Çocuk) olacak. TRT 1 daha önce de köklü dizilerinin (BBS, Seksenler, ZKFO vs.) gününü acımadan değiştirmişti keşke bu huyundan vazgeçse.

Şampiyon'un iki hafta önceki salı tekrarı iyi gitmişti (20. sıralarda falandı sanırım). Pazar'ın da maç günü olduğunu düşünürsek salı olsa daha iyi olurdu. Ama onunki de gereksiz çünkü MD ve Çukurova karşısında ilk 10'a girebiliyordu. TRT'nin paçaları tutuşmuş gereksiz yere.
 
Aldıkları reytingler kanalı da memnun etmediğine göre ikisi için de final kapıda demektir.