En azından dün ve bugün reklamsız yayınlaması gerekirdi.Para bağladı sanırım diziye baya ondan reklam yapıyordur zararı karşılamak için
En azından dün ve bugün reklamsız yayınlaması gerekirdi.Para bağladı sanırım diziye baya ondan reklam yapıyordur zararı karşılamak için
Şeker teyze için bunlar daha başlangıç.Ağlama Feride teyzeee
Daha neler neler olacak kadının en mutlu günleri bunlarŞeker teyze için bunlar daha başlangıç.
Aynen öyle.Daha neler neler olacak kadının en mutlu günleri bunlar
Evet ya.
Dizi o sahnelerden sonra daha heyecanlı hale geliyorEvet ya.Gitti şeker teyze.
Böyle bir diziyi kaçırdığın içiin çok pişman olucaksın söyle bakalım kiminle aldatıyon Elimi Bırakma'yıHayır.
Hiç bir şey izleyemiyorum, ilk bölümleri ezbere biliyorum zaten ama tekrar bölümlerine yetişirim.Böyle bir diziyi kaçırdığın içiin çok pişman olucaksın söyle bakalım kiminle aldatıyon Elimi Bırakma'yı
Benimde 83727493959384838.kere izleyişim ama sarıyor baya sıra Benim Adım Melek dizisine gelecekHiç bir şey izleyemiyorum, ilk bölümleri ezbere biliyorum zaten ama tekrar bölümlerine yetişirim.
Yayından da kaldırabilirdi bu da birşey@Emre Ozansoy final yapmış 😱 #Kanal7TurksattanKaldirilsinEkli dosyayı görüntüle 107933
------
Dirilişe sattı dizimi hain kanal senin gibi kanal olmaz olsun!
İyi yapmış.@Emre Ozansoy final yapmış 😱 #Kanal7TurksattanKaldirilsinEkli dosyayı görüntüle 107933
------
Dirilişe sattı dizimi hain kanal senin gibi kanal olmaz olsun!
Yenge yenge kezban yenge Muhtar oldum kezban yengeİyi yapmış.Yerine 'Kezban Yenge' yayınlasın da izleyelim.
Kaldırmış zatenYayından da kaldırabilirdi bu da birşey
İyi yapmış.Yerine 'Kezban Yenge' yayınlasın da izleyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?