Ayy tabiki canım eşlik ederim izlerim Benim Adım Melek dizisini de alsın bariiiiiHint dizilerinden iyi giderse (yaz sezonunda iyi gideceğini düşünüyorum) yazın yayınlamayı bırakır.O kadar çok konuşuyoruz ki, hangisi hatırlamıyorum.@EmreCan'da bize eşlik eder.
Onu da alırsa şaşırmam.Ayy tabiki canım eşlik ederim izlerim Benim Adım Melek dizisini de alsın bariiiii
Of kriterlerine uymaz ama kanalın Hercai ve Zümrüdüanka'yı da alsın pdwpldğwlsOnu da alırsa şaşırmam.
Niye uymasın? 😱 Hercai belki olur da Zümrüdüanka olmaz.Of kriterlerine uymaz ama kanalın Hercai ve Zümrüdüanka'yı da alsın pdwpldğwls
Dur başta TRT dizileri var onlar sonraOf kriterlerine uymaz ama kanalın Hercai ve Zümrüdüanka'yı da alsın pdwpldğwls
Sence bu kanalda o sahneler yayınlanır mıNiye uymasın? 😱 Hercai belki olur da Zümrüdüanka olmaz.
Benim Adım Melek'te kötü sahne yok ki.Sence bu kanalda o sahneler yayınlanır mı
Ben niye TRT dizilerini aldıklarını anladım aslındaDur başta TRT dizileri var onlar sonra
Hercaiye dedimBenim Adım Melek'te kötü sahne yok ki.
Ay ben mesajı yanlış okumuşum.Hercaiye dedim
Aman garanti olduğundandır, Beyaz ve 360 da sürekli TRT dizisi yayınlıyorlarBen niye TRT dizilerini aldıklarını anladım aslında
------
Hercaiye dedim
Cumartesi günü izlersin.Baş belasına bakıyordum ben ya tüh
Cumartesi günü izlersin.
O gün dizi yok zaten ablaAa doğru o gün dizim yok galiba
Cumartesi günü şimdilik dizi yok.Aa doğru o gün dizim yok galiba
Cumartesi günü şimdilik dizi yok.İzleriz birlikte.
Unutturmam.Tamam bana hatırlatt sen unutabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?