Teknoloji Elektrikli Scooter

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Son dönemlerde popülerliliği ve kullanımı giderek artan araçtır. Kiralama yöntemiyle uygulama üzerinden anlık kiralayıp elektrikli scooteri bağlı bulunduğu direkten kilidin açılmasıyla çözerek kullanma ve daha sonrasında uygulamanın belirlediği yakın bir konumdaki uygun bir direğe tekrar bağlama yoluyla kullanımı son dönemlerde her yerde elektrikli scootlerların gözükmesini sağlamıştır.

Aynı zamanda doğrudan satın alınabilir bir araçtır, güncel piyasa fiyatı 3000-6000 TL arası değişmektedir.

geotech-m5.jpg

scooter-lara-marti-duzenleme-yolda-ulastirma-bakani-acikladi_1594706966.jpg

ulastirma-bakani-acikladi-marti-ya-duzenleme-yolda-756277-5.jpg

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bizim burada bunlar yaygın, yeşil kısma kredi kartını dayadığında ödünç alıp kullanabiliyorsunuz.
voi-helvete-840x470.jpg

Bizim burada bunlar yaygın, yeşil kısma kredi kartını dayadığında ödünç alıp kullanabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 100522

Geçen seneler bu kadar yaygın değildi, son dönemde baya yaygınlaştı. Buradakiler uygulama üzerinden satın alıp barkodla okutunca kilidin açılması üzerine çalışıyor sanırım ama denemedim hiç, herkesin ellediği bir araca bu dönemde dokunmak sıkıntı. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Martı ve diğer alternatiflerini uzun süre kullandıktan sonra bir tane satın aldım. Yürümeye üşendiğim zamanlarda gayet işe yarıyor, arada işe falan giderken de yanımda götürüyorum :A :A Tek sıkıntısı yollarımız bunu sürmek için fazla uygun değil.

Geçen seneler bu kadar yaygın değildi, son dönemde baya yaygınlaştı. Buradakiler uygulama üzerinden satın alıp barkodla okutunca kilidin açılması üzerine çalışıyor sanırım ama denemedim hiç, herkesin ellediği bir araca bu dönemde dokunmak sıkıntı. :A
Sizin sistem ayrıymış :A
Bizde çarşıyı bırak bir ara mahallede bile vardı. Yol ortasına bırakan çok :A şimdi durum nasıl bilmiyorum. Yolum pek çarşıya düşmüyor. Hatta hiç düşmüyor :A geçen ehliyeti yenilemek için gidince dikkat etmedim :A
Yakında yeni ehliyeti almaya gidince bakmaya çalışırım nerelerde diye :A

Sizin sistem ayrıymış :A
Bizde çarşıyı bırak bir ara mahallede bile vardı. Yol ortasına bırakan çok :A şimdi durum nasıl bilmiyorum. Yolum pek çarşıya düşmüyor. Hatta hiç düşmüyor :A geçen ehliyeti yenilemek için gidince dikkat etmedim :A
Yakında ehliyeti almaya gidince bakmaya çalışırım nerelerde diye :A
İşte bizde mahallelere dek yayıldı gibi, en azından cadde yakınları ve trafikte baya sorun çıkarabilir gibi duruyor arabaların arasında :A

Bakmışken iki tur da atarsın peçeteyle eldivenle tutup tabi ama dikkat et düşmeyesin. :A :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
İşte bizde mahallelere dek yayıldı gibi, en azından cadde yakınları ve trafikte baya sorun çıkarabilir gibi duruyor arabaların arasında :A

Bakmışken iki tur da atarsın peçeteyle eldivenle tutup tabi ama dikkat et düşmeyesin. :A :A
Aman ne gerek var. Yürüyüş yapmak varken :A en son tramvaya binip bir noktadan diğer tarafa gideceğime yürümeyi tercih ettim :A (20 dakika uzun sürsede) aylık kart var aslında. Sınırsız binilir ama sadece evden çarşıya kısmında bindim tramvaya. Çarşı içinde yürüyüşü tercih ettim

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Aman ne gerek var. Yürüyüş yapmak varken :A en son tramvaya binip bir noktadan diğer tarafa gideceğime yürümeyi tercih ettim :A (20 dakika uzun sürsede) aylık kart var aslında. Sınırsız binilir ama sadece evden çarşıya kısmında bindim tramvaya. Çarşı içinde yürüyüşü tercih ettim
Arada değişiklik iyi gelir, toplu taşıma kapalı ortam sonuçta püfür püfür eserek ilerlemek dururken. :A Tabi bu havalarda değil, havalar daha da ısındıkça daha keyifli olur. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Arada değişiklik iyi gelir, toplu taşıma kapalı ortam sonuçta püfür püfür eserek ilerlemek dururken. :A Tabi bu havalarda değil, havalar daha da ısındıkça daha keyifli olur. :A
Geçen kapalı ama güzel bir hava vardı. Öyle bir vakit seçmiştim ki trafiğin en durgun olduğu zamandı. Tramvayda az kişi vardı :A bu kez korkarak gitmedim :A diğer zamanıda kazasız belasız atlayın yine uzun süre gitmem gibi :A
Ehliyet'in süresi bittiği için araba kullanamıyorum şimdilik :A gerçi çarşıda araba sürmek işkence. Tercih etmiyorum

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski