Eleştirmenlere Göre Yeni Sezonun En Umut Veren Yeni Dizileri!

Bence Gotham da ilgini çeker
bence bi dene derim
ben batman ı sevmediğim için gotham ıda sevme ihtimalim yok gibi

ama jane den dolayı virgin

dominic west den dolayı the affair
hanibal daki jack den dolayı black-ish bakacağım diziler

@destere Burda batman yok ki
batmanin znasının babasının öldüğü tarihten itibaren ilerleyecek bölümler, batman büyüdüğünde sen yaşlanırsın artık
en az 3 sezon böyle gider (tutarsa)

yabanci dizilere biraz ara vermistim tekrar izlemem gerekiyor

Gotham ilgimi cekti benimde

@sürgünüm bu dizilerden hangisini izleyeceksin fikrini belirtmemişsin

benim seçtiğim üçlüden birini seç istersen

virgin jane
the affair
black-ısh

@destere Burda batman yok ki
batmanin znasının babasının öldüğü tarihten itibaren ilerleyecek bölümler, batman büyüdüğünde sen yaşlanırsın artık
en az 3 sezon böyle gider (tutarsa)
batman olmasada tarz aynı tarz

Hıı senin Nikita.
nikita bizim çikita(@Çiğdem-)nın dizisi

@sürgünüm bu dizilerden hangisini izleyeceksin fikrini belirtmemişsin

benim seçtiğim üçlüden birini seç istersen

virgin jane
the affair
black-ısh

batman olmasada tarz aynı tarz
Gotham'ı izleyeceğim ben tabi senin hatrınada seçtiklerinden birine göz atarım.

Daha önce önerdiğin Black Sails ve Rectify'i izlemiştim ama senin Homeland'ın 2 ve 3 sezonunu izleyeceksin diye bekliyoruz, yakında 4 sezonu başlayacak biraz hızlı olsanda yeni sezonu birlikte yorumlasak.

homeland ın kalan sezonalrını izleyeceğim

gotham ı seçmen hiç iyi olmadı da neyse

Gotham'a herkes sıcak bakmış sen niye mesafeli yaklaşıyorsun @xemrexxx gibi yoldan çıkıp başka başka diziler izleme, birlikte izleyelim ayrı düşmeyelim.
gotham eskiden beri bana hitap etmeyen batman türü ve türevlerinden oluşan bir dizi? yani onu seçmeyişimde @xemrexxx nin etkisi yok
onunla huysuz virgin jane i izleyeceğiz
diğer iki dizi the affair ve black ish benim seçimim

hem black ish de hanibalın jack i var

ne alakası var.ss totoş dizileri izlemiyim ben
belli belli glu glu vakvakdan belli

glu glu vak vak avrupada ilgiyle izleniyor senin portakal olsun öteki dizilerin olsun izleniyor mu ?

glu glu vak vak avrupada ilgiyle izleniyor senin portakal olsun öteki dizilerin olsun izleniyor mu ?
ilgiyle izlenmesi kaliteli olduğunu göstermez senin fındık ağa da ilgiyle izleniyor ama içi boş

beğenmediğin orange her zaman ödüllere adaylığını koyan kaliteli bir dizi, gluş gluşla karşılaştırman bile ayıptır

fındık türkiyede izleniyor çıksın bakalım almanyada italyada yüzüne bakacakalr mı :C

Ne bileyim Emre ile çok yakınsın kanına girer diye korkuyorum.

Ben eskidende yabancı dizi izliyordum ama sen ve @Forumdash'la birlikte izlerken daha çok zevk almaya başladım. Sizinle bir diziyi yorumlamak kadar zevkli birşey yok o yüzden birlikteliğimiz bozulmasın uç dizilere yönelmeyin.

Şu sıralar pek dizi izleyemiyorum ama Gotham'ın ilk bölümünü kesinlikle izlicem.

GOTHAM ın tanıtım amaçlı çekilen 0. bölümüne baktım ,
tahmin ettiğim gibi iyi ve kötü karakterlerin savaştığı içi boş bir dizi
gordon karakteri iyileri kötülerden kurtaracak kahraman oğlan , birde aşık olduğu kız var barbara , sarışın bişey onunla ilgili sahneler bari beklentiyi karşılasa ama tüm ailecek izlenebilecek sahnelerden oluşmuş... derinliğine açılımlı vede kenardan köşeden saçılımlı sahne yok gibi

sert ama iyi yönleri bol orta yaşlı bullock karakteri var, bu karakterin dizideki görevi daha çok gordona: aman sert davran kötülere karşı, fazla vijdan yapma diye nasihatlarda bulunan bilen kişi konumunda
penguen diye tipsiz yeni sudan karaya adım atmış evrimleşmesini tamamlayamamış bir tip var sevimli görünen ama aslında kötü olan yamuk vatandaş oluyor kendileri..
birde seksi şempanze var kötü kadın oluyor kendisi namı değer fish mooney , pek ne göze ne beyne hitap etti kadın bence , ama en azından iş bulmuş dizide fks14 ün dediği gibi ekmek yesinler bari aç kalmasınlar

bir kedi kızı sevdim, onuda pek tanıtmadılar çatıda öylesine bakıyor kötü şehre

@Forumdash @sürgünüm @xemrexxx @Çiğdem-

Son düzenleme: