ben batman ı sevmediğim için gotham ıda sevme ihtimalim yok gibiBence Gotham da ilgini çekerbence bi dene derim
ama jane den dolayı virgin
dominic west den dolayı the affair
hanibal daki jack den dolayı black-ish bakacağım diziler
ben batman ı sevmediğim için gotham ıda sevme ihtimalim yok gibiBence Gotham da ilgini çekerbence bi dene derim
Yok cbs di sanırımMaggie Q olanlıyı diyorsun dimi?
batman olmasada tarz aynı tarz@destere Burda batman yok kibatmanin znasının babasının öldüğü tarihten itibaren ilerleyecek bölümler, batman büyüdüğünde sen yaşlanırsın artıken az 3 sezon böyle gider (tutarsa)
nikita bizim çikita(@Çiğdem-)nın dizisiHıı senin Nikita.
Gotham'ı izleyeceğim ben tabi senin hatrınada seçtiklerinden birine göz atarım.@sürgünüm bu dizilerden hangisini izleyeceksin fikrini belirtmemişsin
benim seçtiğim üçlüden birini seç istersen
virgin jane
the affair
black-ısh
batman olmasada tarz aynı tarz
homeland ın kalan sezonalrını izleyeceğimGotham'ı izleyeceğim ben tabi senin hatrınada seçtiklerinden birine göz atarım.
Daha önce önerdiğin Black Sails ve Rectify'i izlemiştim ama senin Homeland'ın 2 ve 3 sezonunu izleyeceksin diye bekliyoruz, yakında 4 sezonu başlayacak biraz hızlı olsanda yeni sezonu birlikte yorumlasak.
Gotham'a herkes sıcak bakmış sen niye mesafeli yaklaşıyorsun @xemrexxx gibi yoldan çıkıp başka başka diziler izleme, birlikte izleyelim ayrı düşmeyelim.homeland ın kalan sezonalrını izleyeceğim
gotham ı seçmen hiç iyi olmadı da neyse
ne alakası var.ss totoş dizileri izlemiyim benGotham'a herkes sıcak bakmış sen niye mesafeli yaklaşıyorsun @xemrexxx gibi yoldan çıkıp başka başka diziler izleme, birlikte izleyelim ayrı düşmeyelim.
gotham eskiden beri bana hitap etmeyen batman türü ve türevlerinden oluşan bir dizi? yani onu seçmeyişimde @xemrexxx nin etkisi yokGotham'a herkes sıcak bakmış sen niye mesafeli yaklaşıyorsun @xemrexxx gibi yoldan çıkıp başka başka diziler izleme, birlikte izleyelim ayrı düşmeyelim.
belli belli glu glu vakvakdan belline alakası var.ss totoş dizileri izlemiyim ben
glu glu vak vak avrupada ilgiyle izleniyor senin portakal olsun öteki dizilerin olsun izleniyor mu ?gotham eskiden beri bana hitap etmeyen batman türü ve türevlerinden oluşan bir dizi? yani onu seçmeyişimde @xemrexxx nin etkisi yokonunla huysuz virgin jane i izleyeceğizdiğer iki dizi the affair ve black ish benim seçimim
hem black ish de hanibalın jack i var
belli belli glu glu vakvakdan belli
ilgiyle izlenmesi kaliteli olduğunu göstermez senin fındık ağa da ilgiyle izleniyor ama içi boşglu glu vak vak avrupada ilgiyle izleniyor senin portakal olsun öteki dizilerin olsun izleniyor mu ?
fındık türkiyede izleniyor çıksın bakalım almanyada italyada yüzüne bakacakalr mı :Cilgiyle izlenmesi kaliteli olduğunu göstermez senin fındık ağa da ilgiyle izleniyor ama içi boş
beğenmediğin orange her zaman ödüllere adaylığını koyan kaliteli bir dizi, gluş gluşla karşılaştırman bile ayıptır
bizim fındığı izleyenler yerli fındıklarfındık türkiyede izleniyor çıksın bakalım almanyada italyada yüzüne bakacakalr mı :C
vışşhhhbizim fındığı izleyenler yerli fındıklarsenin glu gluyuda yabani fındıklar izliyor fark yok yani
Ne bileyim Emre ile çok yakınsın kanına girer diye korkuyorum.gotham eskiden beri bana hitap etmeyen batman türü ve türevlerinden oluşan bir dizi? yani onu seçmeyişimde @xemrexxx nin etkisi yokonunla huysuz virgin jane i izleyeceğizdiğer iki dizi the affair ve black ish benim seçimim
hem black ish de hanibalın jack i var
belli belli glu glu vakvakdan belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?