Eleştirmenlere Göre Yeni Sezonun En Umut Veren Yeni Dizileri!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1399401053.jpg

Tıpkı ülkemizde olduğu gibi Amerika'da da televizyon dünyasını yeni sezon heyecanı sardı. Önümüzdeki günlerde kanallar birbiri ardına iddialı dizilerini yayına sürecekler.

Televizyon eleştirmenlerinden oluşan TCA (The Television Critics Association") yeni sezon öncesinde sezonun en umut vaat eden dizilerini, oyuncularını belirledi.

Eleştirmenlerin listenin zirvesine yerleştirdiği dizi, sezonun büyük merakla beklenen ve hit olmasına kesin gözüyle bakılan dizisi "Gotham" oldu. Fox'ta yayınlanacak olan dizi için geçtiğimiz günlerde Netflix ile de yüksek ücretli, kapsamlı bir yayın anlaşması yapılmıştı. Bu durum da Netflix'in Gotham'a güvendiğini ve şimdiden yatırım yapmayı göze aldığını göstermişti.

İkinci sırada ise sürpriz şekilde CW'nun yeni başlayacak dizisi "Jane the Virgin" yer aldı. Genellikle eleştirmenlerle pek arası olmayan kanallardan olan CW bu kez eleştirmenlerin radarına girmeyi başarabilecek gibi gözüküyor. Venezuella pembe dizisinden uyarlanan dizinin başrol oyuncusu Gina Rodriguez ise sezonun en iyi çıkış yapan oyuncusu olmaya aday gösterildi.

Sezonun en umut vaat eden komedi dizisi olarak ise ABC'de yayınlanacak olan "Black-ish" gösterildi.

Kablolu kanallardan Showtime'ın iddialı yenisi "The Affair" listeye girmeyi başarırken, ABC'de yayınlanacak ve Viola Davis'in başrolünde yer aldığı "How to Get Away with Murder", How I Met Your Mother'ın son sezonuyla adından söz ettiren Cristin Milioti'nin yeni dizisi "A to Z" listede yer bulmayı başaran diğer yapımlar oldular.

İşte TCA'ya göre sezonun en umut veren dizileri:

En Çok Umut Veren Yeni Dizi
  1. Gotham (FOX)
  2. Jane the Virgin (CW)
  3. The Affair (Showtime)
En Çok Umut Veren Yeni Drama
  1. Gotham (FOX)
  2. The Affair (Showtime)
  3. How to Get Away with Murder (ABC)
En Çok Umut Veren Yeni Komedi
  1. Black-ish (ABC)
  2. Jane the Virgin (CW)
  3. A to Z (NBC)
En Çok Umut Veren Yeni Oyuncu
  1. Gina Rodriguez (Jane the Virgin, CW)
  2. Grant Gustin (The Flash, CW)
  3. Robin Lord Taylor (Gotham, FOX)

@Forumdash @kaan955 @berkann @destere @sürgünüm @gundix123 @yatutarsa @sokak sanati @-potterhead- @Çiğdem-

gotham ın ilk bölümüne bakıcam :)
cw ye aboneyim zati tvd ile supernatural hariç :F
how to get away with murder dizisi şu anlık %100 izleyeceğim birkaç diziden biri :)
komediyle pek aram yok :)
grant gustine ödül verecek ödül verecek törenleri toptan yok etmeli:)

Dramlara bakacağim diziler zaten sevindçim o konuya da komediler iç açmadı a'dan z'ye haricinde:X bakire kızın dizisnden cook zenci dizisi şaşirtti beni:F

@OzaN gotham için ne diyorsun en çok umut veren ve drama listelerinde ilk sırada
drama fanatstik ağırlıklı oluyor genelde bana yeni bir dizi geliyor galiba konusunu hemen öğrenmem lazım 🙂🙂🙂

Gotham dizisi biten dizi stoğumun yeni gözdesi olacak sanırım. Batman serisini seven biri olarak sabırsızlanıyorum. :)

Listedeki tüm dizilere bir göz atarım, denemesi bedava. :D

Jane the Virgin cidden şaşırttı, diğerlerine ilk bölümlerine olsun bakmayı zaten düşünüyordum da Jane the Virgin listemde yoktu. :):)

Dramlara bakacağim diziler zaten sevindçim o konuya da komediler iç açmadı a'dan z'ye haricinde:X bakire kızın dizisnden cook zenci dizisi şaşirtti beni:F
A'dan Z'yi beraber izleyeriz inşallah, listede olmasına en çok sevindiğim o. :D

Black-ish'i ben de beklemiyordum ama geçen sene Brooklyn Nine-Nine'ı zirvede göstermişler ve gerçekten zirvede çıktı. Black-ish de iyi çıkabilir demek ki. @destere izleyeceği için ben de bakacaktım zaten. :D

@OzaN gotham için ne diyorsun en çok umut veren ve drama listelerinde ilk sırada
drama fanatstik ağırlıklı oluyor genelde bana yeni bir dizi geliyor galiba konusunu hemen öğrenmem lazım 🙂🙂🙂
Batman'den öncesi Gotham şehrini anlatacak işte. Büyük ihtimal fantastiklikler de olacaktır. Benim tarzım değil ama dizi baya iddialı geliyor, denemek şart. :):)

Batman'e de sıcak bakıyorum zaten Nolan'dan beri. :):)

Listedeki tüm dizilere bir göz atarım, denemesi bedava. :D

Jane the Virgin cidden şaşırttı, diğerlerine ilk bölümlerine olsun bakmayı zaten düşünüyordum da Jane the Virgin listemde yoktu. :):)

A'dan Z'yi beraber izleyeriz inşallah, listede olmasına en çok sevindiğim o. :D

Black-ish'i ben de beklemiyordum ama geçen sene Brooklyn Nine-Nine'ı zirvede göstermişler ve gerçekten zirvede çıktı. Black-ish de iyi çıkabilir demek ki. @destere izleyeceği için ben de bakacaktım zaten. :D

Batman'den öncesi Gotham şehrini anlatacak işte. Büyük ihtimal fantastiklikler de olacaktır. Benim tarzım değil ama dizi baya iddialı geliyor, denemek şart. :):)

Batman'e de sıcak bakıyorum zaten Nolan'dan beri. :):)
başroldeki zenci vatandaşın hatrına ilk bölüme bakacağım güzelse devam ederiz :)

Gotham'ın tek kötü olabileceğini düşünen benmişim demek ki. :D
yalnız değilsin :)
hiç bir zaman izlemeyi düşünmeyeceğim bir dizi :)

gotham ın ilk bölümüne bakıcam :)
cw ye aboneyim zati tvd ile supernatural hariç :F
how to get away with murder dizisi şu anlık %100 izleyeceğim birkaç diziden biri :)
komediyle pek aram yok :)
grant gustine ödül verecek ödül verecek törenleri toptan yok etmeli:)
virgin jane dikkatimi çekti ?
ama önce bir jane i hangi oyuncunun oynadığınna bakmak lazım :)

favori dizim dominic west den dolayı The affair olacak mutlaka izleyeceğim ..

Son düzenleme:
yalnız değilsin :)
hiç bir zaman izlemeyi düşünmeyeceğim bir dizi :)

virgin jane dikkatimi çekti ?
ama önce bir jane i hangi oyuncunun oynadığınna bakmak lazım :)

favori dizim dominic west den dolayı The affair olacak mutlaka izleyeceğim ..
Jane şok bi güzelliğe sahip değil ama :X