yok daha neler erkek benim koluma falan girerse tokatlarım onuBence bir problem yok. Bu işin samimiyetiyle alakalı bir durum bence. Bir erkek de zaman gelir diğer erkeğin koluna girerek yürüyebilir. Bu gayet normal.
Yuh artık. Sendeki kafadan istesem kızar mısın?Bence bir problem yok. Bu işin samimiyetiyle alakalı bir durum bence. Bir erkek de zaman gelir diğer erkeğin koluna girerek yürüyebilir. Bu gayet normal.
Ne alaka şimdi. Bu insanın karşısındaki kişiyle samimiyetidir. Benim erkek hocalarım da bazen koluma girerdi konuşurken. Kanka tabiri dediğimiz insanların koluna da girebilirsin. Bunda utanılacak bir durum yok bence.Yuh artık. Sendeki kafadan istesem kızar mısın?
Abi niye öyle düşünüyorsun ki sokağın ortasında bütün yol boyunca yürüyün demiyorum elbette.yok daha neler erkek benim koluma falan girerse tokatlarım onukız girebilir tabi
He, o dediğin olabilirNe alaka şimdi. Bu insanın karşısındaki kişiyle samimiyetidir. Benim erkek hocalarım da bazen koluma girerdi konuşurken. Kanka tabiri dediğimiz insanların koluna da girebilirsin. Bunda utanılacak bir durum yok bence.
Abi niye öyle düşünüyorsun ki sokağın ortasında bütün yol boyunca yürüyün demiyorum elbette.Ama önemli bir şey konuşurken girebilir insan.
sunlara bak aa demezler tekme-tokat dalarlar onlaraErkek olsa şunlara bak aaaa derler kız olunca normal karşılanıyor.
Erkek olsa şunlara bak aaaa derler kız olunca normal karşılanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?