- Reaksiyon puanı
- 67,916
- Puanı
- 1,060
Ne namussuzluğumu gördün 😱 inanıyorum tabi .ssO dediğine kendin inanıyor musun acaba çok merak ettim
Ne namussuzluğumu gördün 😱 inanıyorum tabi .ssO dediğine kendin inanıyor musun acaba çok merak ettim
Ya sende namus ne arar be, bir de utanmadan forumun en iffetlisi benim diyorNe namussuzluğumu gördün 😱 inanıyorum tabi .ss
Kız kim o Ka kötülük yapmış olabilir 😱Beni hak eden biriyle evlenmek tercihim@MasacRE
https://twitter.com/x/status/1219243031657877505Kız kim o Ka kötülük yapmış olabilir 😱
Gerçekten iyi olanların hakkını veriyoruz cnmÇok şaşırdım artık Çiğdem kıskanç demesinler.
Kız senin maşallah dediğin 3 gün yaşıyor .ss @xemrexxxGerçekten iyi olanların hakkını veriyoruz cnmBergüzar , Deniz Çakır ve Elçin şuan diğerlerinden ayrılıyorlar genç isimlerden ele aldımızda@Forumdash @sokak sanati @serhatt @xemrexxx
Bergüzar ve DenizGerçekten iyi olanların hakkını veriyoruz cnmBergüzar , Deniz Çakır ve Elçin şuan diğerlerinden ayrılıyorlar genç isimlerden ele aldımızda@Forumdash @sokak sanati @serhatt @xemrexxx
De de gebersin
Deniz ve Bergüzar'a ben de bayılıyorum.Gerçekten iyi olanların hakkını veriyoruz cnmBergüzar , Deniz Çakır ve Elçin şuan diğerlerinden ayrılıyorlar genç isimlerden ele aldımızda@Forumdash @sokak sanati @serhatt @xemrexxx
İYİCE sapıttın sen .ss
Ne sapıklığı mı gördün kara fatma .ss
Normal halinimi gördük beee 😱😱😱Ne sapıklığı mı gördün kara fatma .ss
Esas anormal ensin bunak paçoz .ssNormal halinimi gördük beee 😱😱😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?