Ekranlarda Skandal İtiraf! “Bilmeden Kocamın İkiziyle...”

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061

Beyaz TV’de yayınlanan bir sabah programında canlı yayına bağlanan kadın öyle bir itirafta bulundu ki, herkes şaşkına döndü!

Adını saklayan kadın, kocasının ikizi olduğunu bilmediğini ve yanlışlıkla ikiziyle birlikte olduğunu itiraf etti. Nur Viral‘ın sunumuyla ekranlara gelen programda yorumcu Selin Karacehennem, izleyicinin itirafları karşısına şok oldu. İsmini açıklamayan kadın “Bilmeden kocamın ikiziyle birlikte oldum. 3 aylık hamileyim” dedi.

İşte o anlar;

😱 başlığın şokunu atayım içeriği okurum

Hadi kadın karıştırdı adam niye böyle birşey yaptı :O
Hayatta herşey mümkün :S

Adam da demek ki kadından hoşlanıyormuş.
Videoyu izlemedim sadece yazılara göre cevap verdim.
Adam kadına tuzak kurmuş demek ki
Tüm ikiz olan kardeşler ve hanımları zan altında olacak

Videoyu izlemedim sadece yazılara göre cevap verdim.
Adam kadıma tuzak kurmuş demekki.
Tüm ikiz olan kardeşler ve hanımları zan altında olacak
Gerçekten öyle, şaka gibi bir olay. Ama yalan da olabilir insan anlamaz mı ya.

Gerçekten öyle, şaka gibi bir olay. Ama yalan da olabilir insan anlamaz mı ya.
Geçen senelerde türk bir çiftin bebekleri olacaktı. Doğum gerçekleşince bir gerçek ortaya çıktı... bayan kocasını aldatmış çünkü çocuk siyahiydi. Kadın da doğumda öğrendi meğerse siyahi adamdan hamile kaldığını.
dip not: Isveçte biz siyahilere zenci sıffatı kullanmıyoruz
@vadikızı @MEnes @denizz19

Trajikomik bir olay.

Yatıcam şimdi kabus gördüm de uyandım yarın anlatırım. İyi geceler.
çok kötü rüya görünce musluğu açıp dua okurduk suyla akıp gitsin diye ve birilerine anlatırdık gerçekleşmesin diye.

güzel rüyalarıda anlatma gerçekleşsin diye

Hastayken sabaha kadar görülen kabuslar içinde yastık altına genelde çatal iğne koyulur.

iyi geceler
çok bilgi verdim

Vay arkadaş ya neler yaşanıyor şu dünyada. Hem haberdeki olay hem senin dediğin olay ciddi manada ilginç hadiseler.

Bu arada rüya mevzusu hakkında bilgi vermişsin. Peki benim çoğunlukla rüya görmediğim hususunda neler dersin.

Kafana çok şey takan birisi değilsin ondan dolayı görmüyorsundur yada gördüklerin seni yeterince etkilemediği için hatırlamıyorsun
.
Insan aslında sadece bir kaç saniye rüya görürmüş ama dakikalarca zannederiz
çogunuda detaylı hatırlayamayız.

Güzel bir çözümleme benim de aklımda farklı bir şey yoktu konuyla ilgili. Daha iyi özetlenemezdi.

Zaten bu programın sabıkası bayağı kabarık. Okan Bayülgen'in programında çok dalga geçilirdi zamanında.

Bu konuşmaları yazan adamı bulup hala senarist yapmadılar ya en çok ona şaşırıyorum