Ekranların Günah Keçisi Kim?

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,368
Puanı
1,060
Muhteşem Yüzyıl dizisinde yeri geldi Mahidevran'a yeri geldi Hürrem ya da Nigar'a üzüldü izleyiciler.

Son zamanlarda ise gitgide düşen Hatice Sultan'a üzülüyor izleyici.

Dizinin başlangıcından bu yana pek çok oyun döndü sarayda Hürrem'e karşı. Bu oyunların çoğunda Hatice işin içinde değildi.Ama en yakınları Valide-İbrahim ve Mahidevran bizzati Hürrem'e karşı savaşıyordu.

En yakınlarının Hürrem'e karşı yaptıkları cezasız kalırken tüm cezayı Hatice ödüyor nedense.Hürrem'e ne olduysa Hatice'ye de aynısı oluyor son bölümlerde.

İşte buna örnekler:
*Dizinin başlangıcında Hürrem,Mahidevran tarafından hamileyken zehirlendi.Yani Hürrem'in evladının canına kastedildi resmen.Daha sonra Hürrem,Pargalı'yı zehirlemek istediğinde bu kez etkilenen Hatice'nin evladı oldu.

*Hürrem'in en yakın cariyesi Pargalı tarafından Süleyman'a sunuldu.İlerleyen bölümlerde aynı şekilde Hatice'nin evlatlarını ve kocasını emanet ettiği Nigar,Pargalı'yı elde etti.

*Bu ihanetler yüzünden Hürrem de Hatice de evlatlarını acı içinde,yanlız başlarına doğurdu.

*Pargalı,Hürrem'e karşı Leo'yu kullanırken ilerleyen bölümlerde Hürrem,Nigar'ı Hatice'ye karşı kullandı.

*İlk bölümlerde Hürrem'in Mahidevran'dan yediği dayak çokkonuşulmuştu şimdi ise Hürrem'in Hatice'ye attığı dayak konuşuluyor.

*Annesi ve kocası Hürrem'e tuzak kurup öldürmeye kalkmıştı.Aynı tuzak ölddürmek amaçlı olmasa da Hürrem tarafından Hatice'ye kuruldu ve aynı korkuyu yaşadı Hatice.

*Annesi ve Mahidevran'ın oyunu sonucu Hürrem'in yüzü tanınmaz hale gelmişti.Son bölümde Hatice'nin yüzü de bizzat Hürrem tarafından tanınmaz hale getirildi.

*Hatice'nin en güvendiği cariyesi ona ihanet etti son bölümde tıpkı geçmişte Valide'sinin oyunuyla Hürrem'e ihanet eden Nilüfer Hatun gibi.

Güzel olmuş.Ellerine sağlı birşey fark ettim yeni senaristler Meral Okay ne yazmişsa aynısı Hürrem versiyon olarak değiştirmiş 😕 O dayak sahneleri ilk izlediğim günde demiştim.Mahidevran yeseydi o dayaği keşke :X

Güzel olmuş.Ellerine sağlı birşey fark ettim yeni senaristler Meral Okay ne yazmişsa aynısı Hürrem versiyon olarak değiştirmiş 😕 O dayak sahneleri ilk izlediğim günde demiştim.Mahidevran yeseydi o dayaği keşke :X

yeni senaristten ben de ümitli değilim malesef malzemeyi kullanamiyi :(

yeni senaristten ben de ümitli değilim malesef malzemeyi kullanamiyi :(
Bak sende bişeyler fark ettiyse gerçekten bişeyler yapılmalı.En zevk aldiğim bölüm Paraglıyı ninjalarla yaptiği dövüştü:X Aslında destek senaristler olsa daha iyi olur. Hala aynı kişi yazıyor sanırım?

Bak sende bişeyler fark ettiyse gerçekten bişeyler yapılmalı.En zevk aldiğim bölüm Paraglıyı ninjalarla yaptiği dövüştü:X Aslında destek senaristler olsa daha iyi olur. Hala aynı kişi yazıyor sanırım?

daha mimar sinan ı falan da göremedik :( adamın mezarını göreceğiz bu gidişle tarihteki kişiler gelse sadece onları zamanında kurgulasa yeterli :) pargalının öldüğü bölüm de iyiydi bir de şu kara bulut çok iyi oynuyor dizinin yeni yıldızı :F

daha mimar sinan ı falan da göremedik :( adamın mezarını göreceğiz bu gidişle tarihteki kişiler gelse sadece onları zamanında kurgulasa yeterli :) pargalının öldüğü bölüm de iyiydi bir de şu kara bulut çok iyi oynuyor dizinin yeni yıldızı :F
Kara Duman? :X 41 dizisi fantastik olcakmiş yaa belki oraya transfer olur :F:F

Çok güzel bi konu olmuş. Haklısın günah keçisini hemen söyleyeyim ben :) : Hürrem 😉

Forum İstatistikleri

Konular
176,579
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy