Ekranda'da Twitter'da da Kurtlar Vadisi Farkı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Kurtlar Vadisi Pusu, önceki gün yine nefes kesti. İhtiyarlar Heyeti'ne giden Polat Alemdar'ın Başkan Vekili'yle girdiği diyalog milyonları ekran başına kilitledi
Türk televizyon dizi tarihine farklı bir soluk getiren Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda atv'de yayınlanan ikinci bölümüyle de olay yarattı. Sezonun ilk bölümünde Memati'nin (Gürkan Uygun) ölümüyle yıkılan Polat Alemdar (Necati Şaşmaz), önceki akşam ekrana gelen bölümde de intikam peşindeydi.
İhtiyarlar Heyeti Başkanı'nın da öldürülmesiyle sarsılan Polat, Memati ile bu cinayet arasında bir bağ olup olmadığını araştırmaya başladı. Önceki akşam ekrana gelen bölümde; Polat Alemdar'ın İhtiyarlar Heyeti'nin toplandığı yeri öğrenip buraya gitmesiyle milyonlar nefeslerini tuttu. Polat ile Başkan vekilinin görüşmesi, soluksuz izlendi.
AYNI KiŞi Mi ÖLDÜRTTÜ?
Memati ile İhtiyarlar Heyeti Başkanı'nı aynı kişinin öldürdüğünden şüphelenen Polat Alemdar; Cemal'i ele geçirdi. Ancak; Polat'ın bazı soruları yanıt bulamadı.
iŞTE OLAY SAHNE
İhtiyarlar Heyeti'nin toplanacağı yeraltındaki mekanı öğrenen Polat Alemdar, buraya gitti. Polat, İhtiyarlar'ın Başkan Vekili ile görüşmesinde vekile heyette hainler olduğunu söyledi.
Polat'ın sözlerine rest çeken başkan vekili de; milyonları şaşkınlığa uğrattı. Polat Alemdar'ın ilk kez İhtiyarlar Heyeti toplantısına gittiği sahne, dün internette binlerce defa tekrar izlendi.
TWİTTER
Kurtlar Vadisi Pusu, her geçen bölüm daha da heyecanlı oluyor.
Yine mükemmel bir bölüm izledim.
Sezona bomba gibi başlayan Kurtlar Vadisi'nden bir bomba bölüm daha...
Polat'ın İhtiyarlar Heyeti'nin toplantısına gitmesiyle; dizi daha farklı bir hal almaya başladı.
Yıllardır hiç bıkmadan seyrettiğim Vadi, beni hâlâ şaşırtabiliyor!
atv, yine yapacağını yaptı. Kurtlar Vadisi Pusu, yeni kanalında daha da gösterişli.
Benim bildiğim Polat, İhtiyarlar Heyeti'ne de yakında başkan olur!
Polat'ın heyet başkanı olmasını istiyorum; heyetin içindeki hainleri de bir tek Polat Alemdar temizleyebilir...