Hep söylenen beylik bir laf vardır,halk gitikçe bilinçleniyor,ince eleyip sık dokuyor,her şeyi izlemiyor,seçici davranıyor,bu nedenle de kalite artıyor.Peki özellikle bu sezon tutan,çok izlenen dizilere baktığımızda sizce kalite arttı mı,azaldı mı?
Yanlız bir yer yazında çok dikkatimi çekti AB yönetimi , Akasya Durağı ve Arka Sokaklar AB dizismiydi senin değişinle tam bir AB kanalı değildi bu diziler Total'in direği diziler ve kaliteli kanalda yayınlanıyor.irfan şahinin kanal Dye gelmesiyle AB devri start verildi ve kalite artti: daha buyuk projeler / paralar : hanimin çifligi - aşk i memnu.
ay yapimin ezel dizisi kaliteli dizilerde donem noktasi : iddiali hikayler - buyuk kadrolar - sinema muzigi ve işigi + yonetmenlik.
acun ilicali ve yarişmalari : studio programlarinda kalite + para + odul + studio artti.
ama AGP de şike var iddiasi atildi ama kim şike yapti hiç açiklanmasada (bence bahane) SBT + tns devri başladi.
profil izliyici daha muhafazakar + kumanda erkeklerde ve yillarin trtsi rahat rahat TNSye katildi.
ve artik iddiali donem bitmiş durumda yine total dizilerin devrine donuyoruz, ki asil haksizlik izliyiciye.
mesela yalan dunya - kayip şehir - 20 dakika dizilerinin kotu reytingleri bunun gosteriyor.
ab dizisi yapıyoz mu diyor adamlar diğer diizler totalin dibine vurmuş yine de kaliteliyiz diyor sorsan mahsuna dizilerim kaliteli der akmayan senaryoda 15 ay hamilelik yaşayan başrolün olduğu bir diziYanlız bir yer yazında çok dikkatimi çekti AB yönetimi , Akasya Durağı ve Arka Sokaklar AB dizismiydi senin değişinle tam bir AB kanalı değildi bu diziler Total'in direği diziler ve kaliteli kanalda yayınlanıyor.![]()
![]()
Ben Ehsan'ın mesajına cevaben yazdım kaliteli dediği için üstü oku bir.ab dizisi yapıyoz mu diyor adamlar diğer diizler totalin dibine vurmuş yine de kaliteliyiz diyor sorsan mahsuna dizilerim kaliteli der akmayan senaryoda 15 ay hamilelik yaşayan başrolün olduğu bir dizi![]()
Anladım.kanal d hep en guvendigi dizileri acunun karşisina koymadi ve bu iki dizi orta reytingde alsa(agp donemi) acun karşisinda kanali birinci yapmasada kurtariyordu . irfan şahin hala en guvendigi dizileri acun karşisina koymuyor .
NOTE: 1-bu iddiayi erol kose atti ve bende kismen katiliyorum.
2-fatih e kesin birinci gozuyle baktigi için pazartesiye koyuldu.
3-arka sokaklar in pazartesiden gitmesinin sebebi karadayi oldu, kanali kurtamadi.
@mrt-06