Ekonomi Bakanına Amerika'da Hangi Dizi Soruldu?

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,542
Puanı
1,060
Lost,Prison Break ve Revenge gibi dizilerin yönetmeni Bobby Roth'un katılımıyla gerçekleşen ''Dünya sinema ve TV endüstrisinde yükselen değer Türkiye'' isimli konferansa Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin anektodu damga vurdu.

Türk dizilerinin geldiği noktayı anlatırken Bakan Zeybekçi başından geçen anıyı örnek verdi:
“Amerika’da pasaport kontrolü yapan polis, karşısındaki Türk’e, izlediği Türk dizisinin bir sonraki bölümünde ne olacağını soruyor''
Konuşmayı dinleyen Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu konuşmadan sonra bakana bahsettiği dizinin ismini soruyor.Bakan dizinin Muhteşem Yüzyıl olduğunu söylüyor.

Konferansa damga vuran başka bir olay ise Ali Eyüboğlu'nun ve Star Tv Genel Müdürü Ömer Özgüner'in bakan Zeybekçi'ye değişen denek yapısını ve artık daha basit dizilerin tutmasıyla ilgili sorusu oldu.
nihatzeybekci_494015470.jpg

@destere @Forumdash @mrt-06 @sürgünüm @ABAY_06 @aserat54 @HachiKo @Çiğdem- @gizem ak @KayıpSehir @yatutarsa @Bully @denizz19 @*YıldırıM* @Harunnn60 @cookies

Tebrikler Muhteşem Yüzyıl'a Amerika'daki polisin bile dilinde maşallah diyelim maşallah. :)

Benim derin yaralarım değil. Bunlar izleyicinin derin yaraları, kaliteyi seçemeyen kitlenin yarası. 😉
kayıp şehire katılırım kaliteliydi ama 2 kardeş 1 kıza aşığa dönünce o da bozdu :X öteki ikisinde senaryo kalitesi yoktu her ne ka iyi oyuncuları olsa da:X

kayıp şehire katılırım kaliteliydi ama 2 kardeş 1 kıza aşığa dönünce o da bozdu :X öteki ikisinde senaryo kalitesi yoktu her ne ka iyi oyuncuları olsa da:X
Kayıp Şehir'de benim adamım ölünce dizinin rengi değişti kesinlikle Daniel yaşamalıydı o karakterin ölümü fena sarsmıştı o zaman beni bayağı etkileyici bir ölüm sahnesiydi. İki kardeşin aynı kadına aşık olması beni rahatsız etmedi aslında. Bence izleyicinin bu diziden sıkılması bununla alakalı değildi. Sürekli değişen gün ve saat değişimiydi.

Kayıp Şehir'de benim adamım ölünce dizinin rengi değişti kesinlikle Daniel yaşamalıydı o karakterin ölümü fena sarsmıştı o zaman beni bayağı etkileyici bir ölüm sahnesiydi. İki kardeşin aynı kadına aşık olması beni rahatsız etmedi aslında. Bence izleyicinin bu diziden sıkılması bununla alakalı değildi. Sürekli değişen gün ve saat değişimiydi.
o tartışmayı daha önce yapmıştık neyse tekrara gerek yok :A

bitmesi bir yandan da iyi olmuş :X ilker kaleli, gökçe bahadır,nazan kesal felan çok kaliteli işlerde yer aldılar diziden sonra

o tartışmayı daha önce yapmıştık neyse tekrara gerek yok :A

bitmesi bir yandan da iyi olmuş :X ilker kaleli, gökçe bahadır,nazan kesal felan çok kaliteli işlerde yer aldılar diziden sonra
O tartışmayı yaptık diyorsun da uleyn poçat suratlı bizim zaten seninle monoton savaşlarımız var sürekli. :F

Aslında konunun en altındaki yazı dikkatimi çekti. Değişen denek yapısı ve basit dizilerin tutması olayı. Deneklere ve reytinglere güven yok sanırım.

Muhteşem Yüzyıl zaten kendini kanıtladı, tebrikler :)

bundan sonra senin starın dizilerini de sormayacaklar nanik sana :X
hiçbiri my kudretine erişemiyecek nasılsa :A
zaten my kudretine hiçbir kanaldaki dizi erisemez...ama kösem erişebilir.:D

çok beklersin:X
bir meryem bir meral okay yok bir yağmur-durul taylan bile yok kösemde:A
Meryemim o zaman o kudreti devam ettirir yeni dizisiyle...ağır ab olacak.