Ekmeleddin İhsanoğlu Cem Tv'de!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
10 Ağustos'ta gerçekleştirilmesi beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Ekmeleddin İhsanoğlu çalışmalarına devam ederken, çeşitli programlara çıkıp söyleşiler vermeye de devam ediyor.

Buna göre Ekmeleddin İhsanoğlu'nun son duracağı Cem Tv olacak ve Hüsniye Kaya ile Gürkan Hacir'in sunumuyla 'Özel Gündem' programına katılacak.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun konuk olacağı program bu akşam 20:00'da Cem Tv'de. Hatta şuan yayında.

Cem TV, Alevilerin kanalı. Ekmeleddin İhsanoğlu, Cem TV'ye katılmakla ayrı bir artı kazanıyor.

Bildiğiniz tek şey ATV demek. O kanalın da ne olduğu belli zaten. Tüm Cumhuriyet Halk Partisi ekibini oraya davet etmek istiyorsunuz.
Şimdi Muhalefetin kanallarını saydırma bana siz istemiyor muydunuz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Foxa çıkmasını bizde Atv ye gelmesini istiyoruz Ekmelettinin biz size bir şey demedik size de laf düşmez

Sizinde bildiğiniz tek şey penguenleri izlemek

Süper program olurdu
Şöyle klasik penguen yorumlarından da vazgeçin hep aynı yorumlar. Programa katılacakmış adam yani beğenmiyorsanız yorum yapma zorunluluğunuz da yok tabi. Yok penguen, yok ATV'ye gelse, yok bilmem ne.

İyi de tamam haklısın diyeyim ben Fox ile ilgili hiçbir yorum yapmadım ama hadi farz-ı misal yorum yaptığımı sayalım. Yahu şuan konuyla ne ilgisi var. Adam Cem Tv'ye çıkıyor, sen diyorsun sıkıysa ATV'ye çıksın.

Şöyle klasik penguen yorumlarından da vazgeçin hep aynı yorumlar. Programa katılacakmış adam yani beğenmiyorsanız yorum yapma zorunluluğunuz da yok tabi. Yok penguen, yok ATV'ye gelse, yok bilmem ne.
Sİzde yok fox tv ye gelsin yok o kanala gelsin falan.Sizde aynı yorumları yapıyorsunuz biz birşey diyor muyuz ?

Ben sizin yorumlarınıza karışmadım sizdr bizim yorumlarımıza saygı göstereceksiniz olay bu kadar basit.
Sizin Fox Tv ye gelsin dediğiniz konu da Başbakan Atv ye çıkıyor konusuydu Fox yorumları yapılmadı mı orada bu konuda bizim böyle bir şey yazmamızdada bir sakınca yok

Ben senin ne söylediğine değil Cem Tv nedir sözüne karşı yaptım o yoruma. Yoksa yaptığın yorum yeni değil, bildiğimiz sözler.

Ulusal kanallarda görsek seçmen için daha iyi olurdu.

Cem Tv'de Alevi yurttaşlarımızın kanalı. Orası da önemli bir kanal yani.

Tabikide. Daha
Ekin, Barış Tv ve bir çok Tv kanalı var fakat daha çok Ulusal Kanallar özellikle (Atv, Stv ,Kanal D) gibi kanalların hitap ettiği belli kısımlar olduğu için kendisi için önemli bir adım olacaktır.

Son düzenleme:
Atv'ye çıkmasa da olur. Öbür kanallara da çıkar bir zaman sonra.

Fos çıktı bence bu adam. Hiç desteklenecek yanı yok.