Yeni tanıtım güzel olmuş bence.@OzaN @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113 @Çiğdem- @ABAY_06 @dizimedya @Harunnn60 @Yasin93
Ekmek Teknesi 2. tanıtım fragmanı:
Aynen, bende beğendim.Yeni tanıtım güzel olmuş bence.![]()
İlerleyen günlerde belli olur.Peker Açıkalın'da olucakmı acaba o da olursa kadro tamalancak
ahhh ne çok izlerdik bu diziyi yaaa eski kadroyu kurmakla çok akıllıca davrandılar ben bu konuda ilk tanıtım fragmanında hasan kaçan ve kadir çöpdemir gelirse yeter demiştim peker açıkalın'nda gelicektir@OzaN @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113 @Çiğdem- @ABAY_06 @dizimedya @Harunnn60 @Yasin93
Ekmek Teknesi 2. tanıtım fragmanı:
Anne kim olcak ölmüştü ya hani gercek hayatta anne rolunu canlandiran kadınahhh ne çok izlerdik bu diziyi yaaa eski kadroyu kurmakla çok akıllıca davrandılar ben bu konuda ilk tanıtım fragmanında hasan kaçan ve kadir çöpdemir gelirse yeter demiştim peker açıkalın'nda gelicektir
ayy acaba nusret baba yerine kiminle anlaşıcaklar en çok merak ettiğim şey 🙂🙂🙂
nusret babada öldü allah rahmet eylesin bakalım onların yerine kimler seçilicek ama hasan kaçan ve kadir çöpdemir olduktan sonra dizinin tutmmasına imkan yok peker açıkalında gelirse diriliş ertuğruldan sonra en yüksek reyting alan 2.dizi olur trt kanalında ekmek teknesi🙂🙂🙂Anne kim olcak ölmüştü ya hani gercek hayatta anne rolunu canlandiran kadın![]()
Aa ölen ölene 😱 😱nusret babada öldü allah rahmet eylesin bakalım onların yerine kimler seçilicek ama hasan kaçan ve kadir çöpdemir olduktan sonra dizinin tutmmasına imkan yok peker açıkalında gelirse diriliş ertuğruldan sonra en yüksek reyting alan 2.dizi olur trt kanalında ekmek teknesi🙂🙂🙂