'Ekmek Teknesi' Geri Dönüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ilk bölümünde iyi izlenir ve iyi hazirlanirsa devamida gelir lakin ben efsane olarak kalmasink isterdim

Farkında mıyız bilmiyorum ama artık yapımcılar eski dizileri devama başladı. Ayrılsak da Beraberiz'de bunun bir örneği.

Bence gereksiz bir hamle olmuş, dizi o eski tadıyıla hatırlanmalı.

30.saniyedeki adam Cengiz'i kocası zanneden yaslı kadının torunu mu acaba benzettim sanki :D

Peker Açıkalın'da olucakmı acaba o da olursa kadro tamalancak

ahhh ne çok izlerdik bu diziyi yaaa eski kadroyu kurmakla çok akıllıca davrandılar ben bu konuda ilk tanıtım fragmanında hasan kaçan ve kadir çöpdemir gelirse yeter demiştim peker açıkalın'nda gelicektir

ayy acaba nusret baba yerine kiminle anlaşıcaklar en çok merak ettiğim şey 🙂🙂🙂
Anne kim olcak ölmüştü ya hani gercek hayatta anne rolunu canlandiran kadın :(

Anne kim olcak ölmüştü ya hani gercek hayatta anne rolunu canlandiran kadın :(
nusret babada öldü allah rahmet eylesin bakalım onların yerine kimler seçilicek ama hasan kaçan ve kadir çöpdemir olduktan sonra dizinin tutmmasına imkan yok peker açıkalında gelirse diriliş ertuğruldan sonra en yüksek reyting alan 2.dizi olur trt kanalında ekmek teknesi🙂🙂🙂

nusret babada öldü allah rahmet eylesin bakalım onların yerine kimler seçilicek ama hasan kaçan ve kadir çöpdemir olduktan sonra dizinin tutmmasına imkan yok peker açıkalında gelirse diriliş ertuğruldan sonra en yüksek reyting alan 2.dizi olur trt kanalında ekmek teknesi🙂🙂🙂
Aa ölen ölene 😱 😱
Tuğçe Kazazda olcakmi bakalım :)