Ekmek Arası Yediğiniz En İlginç Şey Neydi / Nedir?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
FavoriForumum üyeleri alın bir soru daha belki kalite artar. :F Ekmek arası yediğimiz o çocukluk günlerini unutmadık, unutturmayacağız. Hoş yine yapıyoruz ama çocukluktaki bir başkaydı sanki. Evet ekmek arası yiyip arasına koyduğunuz en ilginç malzeme neydi? :D

ben hala pilavı bazen ekmeğin içine dolduruyorum hahahah :kiki::kiki:
siz bizlerin incecik olduğuna bakmayın aslında erkeklerden daha pis boğazız bizler benim gibi pilavı ekmeğe dolduran çok kız arkadaşım varr :F

Aklıma direk Abiye geldi. Ekmek arası pizza. :F

1667749888abiye-kuzu-ekmek-arasi-pizza-hazirliyor-erman-kuzu-icin-d-hq81.jpg

ben hala pilavı bazen ekmeğin içine dolduruyorum hahahah :kiki::kiki:
siz bizlerin incecik olduğuna bakmayın aslında erkeklerden daha pis boğazız bizler benim gibi pilavı ekmeğe dolduran çok kız arkadaşım varr :F
Yok artik lo guzel oluyomu bare tadi bende oyle yapiyim Abiye gibisin masallah :)

Hiç ilginç bir şey yemedim klasik olarak ekmekle birlikte zeytin,peynir :D

Ben bu konuyu kaçırmışım zamanında, başlık güldürdü. :D

Öyle çok ilginç bir şey yemedim ama en ilginci ekmek arası diye sade ekmek yememdi. :D

Şöyle anlatayım olayı. İlkokuldaydım kantinde sucuklu, kaşarlı, karışık falan tost satılıyordu. Bir de sade tost vardı. Sadenin fiyatı biraz daha ucuzdu. Ben de merak ettim bir kere sade alayım dedim. Herhalde tek bir çeşit bir şey vardır içinde diye düşündüm. Sonra bir de baktım direkt sade ekmek çıktı. Ekmeği tost makinesine bastırıp satıyorlarmış meğer. Öyle yemek zorunda kalmıştım ketçap, mayonez falan bile yoktu içinde. :D