ahaha biz köydeyken ekmeği kendimiz yapıyorduk normal ekmek değil ama köy ekmeği
tereyağını katma şimdiahaha biz köydeyken ekmeği kendimiz yapıyorduk normal ekmek değil ama köy ekmeği
kuzinede yapardık tereğınıda kendimiz yapardık biim inekten 🙂🙂 ekmek pişer pişmez arasına koyar tere yağı bana bana yerdik yanında da yayık ayranı taze offf
hahah sen bana laf yetiştirmek yerine koş hemen boynu büküklere reyting tahmini yap dizi şimdi başlıcaktereyağını katma şimdi
köy ekmeğinin arasına yeşil sarmısak yaprağı koyacaksın bol tuz atacaksın süper olur
hahah sen bana laf yetiştirmek yerine koş hemen boynu büküklere reyting tahmini yap dizi şimdi başlıcak
ayol nekadar uçuyorsun sen öyle ben totel 3 ab 4 dedim yine az tercihte bulunmakta fayda varyaptım bile
totoş =6
ab=9 dedim
ayol nekadar uçuyorsun sen öyle ben totel 3 ab 4 dedim yine az tercihte bulunmakta fayda var
intikamın alamadığı reytingleri bunlar nasıl alsın
Cancağzımın küflü ekmek sahnesi geliyor aklıma başka bişey düşenemedim.
Cancağzımın küflü ekmek sahnesi geliyor aklıma başka bişey düşenemedim.
cnm vadiciler arkadaşım hoşgeldine kaçıyordu dizi bitince büyük ihtimalle bu akşam zirvede arkadaşım hoşgeldin olucak 2.sırayıda maç alıcak o büyük reytingleri maç ve tolga alır o boynu büküklere kaptırmazlarvadi izlemeyen bir çok seyirci boşta onlar ilk bölümünü izleyecektir dediğim çıkacak sen çok az söylemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?