Ekmeğin Arasına Ne Koyup Yersiniz?

Domates Peynir Salam 3'lüsünü koy ye.
Tercihim bu yönde.

açken ekmeğin arasına herşey konur .. hatta ekmeğin arasına bişey koymasanda olur hele sıcak sıcak ekmeğin ucunu koparıp yemek kadar güzel bişey yoktur

bu işlemi karadayı dizisindeki cancağızım anlatmıştı
@Forumdash @sürgünüm @Çiğdem- @ABAY_06

ahaha biz köydeyken ekmeği kendimiz yapıyorduk normal ekmek değil ama köy ekmeği
kuzinede yapardık tereğınıda kendimiz yapardık biim inekten 🙂🙂 ekmek pişer pişmez arasına koyar tere yağı bana bana yerdik yanında da yayık ayranı taze offf

tereyağını katma şimdi

köy ekmeğinin arasına yeşil sarmısak yaprağı koyacaksın bol tuz atacaksın süper olur

tereyağını katma şimdi

köy ekmeğinin arasına yeşil sarmısak yaprağı koyacaksın bol tuz atacaksın süper olur
hahah sen bana laf yetiştirmek yerine koş hemen boynu büküklere reyting tahmini yap dizi şimdi başlıcak

ayol nekadar uçuyorsun sen öyle ben totel 3 ab 4 dedim yine az tercihte bulunmakta fayda var
intikamın alamadığı reytingleri bunlar nasıl alsın

vadi izlemeyen bir çok seyirci boşta onlar ilk bölümünü izleyecektir dediğim çıkacak sen çok az söylemişsin

vadi izlemeyen bir çok seyirci boşta onlar ilk bölümünü izleyecektir dediğim çıkacak sen çok az söylemişsin
cnm vadiciler arkadaşım hoşgeldine kaçıyordu dizi bitince büyük ihtimalle bu akşam zirvede arkadaşım hoşgeldin olucak 2.sırayıda maç alıcak o büyük reytingleri maç ve tolga alır o boynu büküklere kaptırmazlar