Ekip 1 - Nizama Adanmış Ruhlar - Dizi Yorumları

Son kaç bölümdür izliyorum güzel dizi zaten ilk bolumleri de izlemiştim ama o kadar iyi değildi.

Evet çok beğendim. Akifin kılıç meselesi nasıl oldu bu hafta anlatırlar pek anlamadım nasıl işkencenin etkisinden kurtulduğunu.
Hepsi baştan beri Ekip 1'in oyunuymuş, işkencelerin filan bir etkisi olmuyormuş yani Akif'e , geçen bölümü tam izlemediysen bu akşam tekrarı var 11'de izleyebilirsin

Hepsi baştan beri Ekip 1'in oyunuymuş, işkencelerin filan bir etkisi olmuyormuş yani Akif'e , geçen bölümü tam izlemediysen bu akşam tekrarı var 11'de izleyebilirsin
Hepsini izledim de işte onu nasıl yaptılar onu anlamadım. Hani bir kesit verirler geçmişten bir plan gibi.

@papuleoo izledin mi ?

bölümü hiç beğenmedim ben, kanal yine maceracıyı yayınlamak için kesti diziyi bu durum çok sinirimi bozmaya başladı ya ekip 1'i al başka güne ya da maceracıyı

ertan kılıçta dahil olmuş maskeli yani aileden çıktı

Yok izleyemedim yorgunum kaç gündür artık sonra izlerim netten.

Ertan kılıç mı oh çok iyi zaten kollamada da vardı akifle iyi anlasirlar

83.BÖLÜM DEĞERLENDİRMEM

Dünkü bölümü pek beğenmedim,sürekli aynı şeyleri görmeye başladık senaryo üretmekte sıkıntı çekiyorlar galiba bölümler çok kısa biraz daha uzatsalar yükselecek ve Samanyolu dizilerinde sürekli muta konusunu görmeye başladık sıkmaya başladı bu durum, ekip kötü sıkıştı ilk defa sanırım böyle bir şey oluyor tam hatırlamıyorum ama, gelecek bölüm daha iyi olacaktır inşallah..

@papuleoo

Valla aga 79 bölümden beri izleyemedim biraz biriksin izlerim. Bu arada akif kesin çıktı mı diziden ?

84.bölüm değerlendirmem

bölüm müthiş olmuş fragmandan da tahmin edebiliyorduk zaten bu durumu ilker ve ayşegül dışında ekip yakalandı..suzanın kalıcı olmasını isterim..maskeli kötü sıkıştı bakalım neler bekliyor bizi yeni bölümde gelecek haftayı iple çekiyoruz..85 bölüm fragmanında ki vfor vandetta maskeli akif mi acaba cem uçan akif değilim diyor,o maskeli akifse yeni bir oyuncu daha katılıyor o zaman
bakalım bunların cevabını haftaya alırız @papuleoo

Son düzenleme: