Ekip 1 - Nizama Adanmış Ruhlar - Dizi Yorumları

Yusuf konusu hiç haberlere bile çıkmadı. Ama çıkmış olabilir de bakalım ne olacak. Ama şurası bir gerçek ki yeni akif yusuf olmayacak.
evet o kesin ayşegülün akife söylediklerine göre,zaten cem uçan başka bir oyuncunun yerine geçmeyeceğini söylemişti

Reytingler her zamanki gibi düşük gelmiş. Sezon finalinde bile bunlar alınıyorsa ben hiçbir sekilde tns ye inanmıyorum. Kesin bir şeyler var, yakında ortaya çıkacaktır.
gerçekten yazık verilen emeklere yazık

Bence zor gibi görünüyor. Zaten firuzan bir suçlu ve cezası onandi. Kesin yeni birini bulurlar o da akif ile arasını yapacaklar ondan dolayı da firuzan olamaz.
o konudan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum naza da büyük bir suçluydu ama bak şimdi sungurlarda,bence öyle olabilir

o konudan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum naza da büyük bir suçluydu ama bak şimdi sungurlarda,bence öyle olabilir
Ama aga Naza yargılanıp kanunda dolayı affedilmişti. Bence firuzanı ekibe almazlar zaten yusuf çıktıysa seneye firuzanı hiç göstermezler çünkü bu yeni kızın başrol olan akife aşık olması lazım.

firuzan ekibe falan girmeyecekse dediğin gibi gözükmez
bakalım nasıl bir senaryo yazacaklar

" Yapımcımızdan çayımızı yapan binali abime kadar tüm ekip1 ailesine yürekten teşekkür ediyorum..Nice başarılı sezonlarınız olsun "

" Gardaşlar canlar ısrarla neden ekip1 dizisinden ayrıldığımı soruyosunuz..dizinin yapımcısı @mehmettakyoll dan çay yapan abimize kadar "

"Tüm ekip canımız ciğerimiz dostumuzdur ayrılmamın tek sebebi teknik bazı konular başka hiçbir sebebi yok altında bişeyler aramanında anlam "

" Yok çünkü başka bir sebep yok.tekrar söylüyorum ekip1 ailesinin tamamı canım ciğerim dostumdur..böyle sorular sormayın canlar olurmu "

" Ayrıca benden başka dizide aslan gibi terinin son damlasına kadar emek veren oyuncu arkadaşlarım var hassas olalım onlarıda kırmayalım "

Cem Uçan'ın dizimize verdiği emeklerinden dolayı teşekkürler!

Ayrıldığı kesinleşmiş o zaman. Ama nedeni herhalde belli değil çünkü hiç haberi de çıkmadı.

Ayrıldığı kesinleşmiş o zaman. Ama nedeni herhalde belli değil çünkü hiç haberi de çıkmadı.
teknik bazı sebepler demiş
bu arada iremde ayrılmış galiba onun ölüm sahnesi yoktu,herhalde nevzatla ikisi hiç gözükmeyecek yeni sezon

bu akşam muharrem türkseven 19.00'da iftar zamanına konuk oluyor

dün muharrem türkseven yeni sezona bomba gibi bir hikayeyle gireceğiz dedi