Ekin Koç Kösem Sultan Dizisinde Rol Alabilir!

yigit_00

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,903
Puanı
205
Star Tv ekranlarında Eylül ayında başlayacak olan Kösem Sultan dizisinde Ekin Koç sürprizi!

Şimdiden büyük merakla beklenen Kösem Sultan dizisi için hazırlıklar son hız devam ediyor. Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan'ın yapacağı dizi için Kösem Sultan arayışları ise sürüyor. Dizide ise son olarak Benim Adım Gültepe dizisinde rol alan Ekin Koç'un rol alacağı söyleniyor.

Kösem Sultan Eylül'de Star Tv ekranlarında!

761648-ekin-koc-D841-33C5-3730.jpg

Son düzenleme:
Yalnız başlık ile içerik farklı Ekin Koç sanki Kösem rolünü oynayacak gibi yazmışşın :D Konuyu biraz toparla bence :D

Benim Adım Gültepe gibi standartları yüksek olan bir işten sonra böyle bir dizide rol alması iyi olabilir kendi kariyeri için. :)

Bu arada Eylül de yavaş yavaş yaklaşıyor, ama bir oyuncu dahi belli değil. İşleri biraz daha hızlandırmaları lazım.

Ama o zaman da çok kısa olurdu konu. Emek verilmemiş gibi olmaz mıydı?
Star Tv ekranlarında Eylül ayında başlayacak olan Kösem Sultan dizisinde Ekin Koç sürprizi!

Şimdiden büyük merakla beklenen Kösem Sultan dizisi için hazırlıklar son hız devam ediyor. Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan'ın yapacağı dizi için Kösem Sultan arayışları ise sürüyor. Dizide ise son olarak Benim Adım Gültepe dizisinde rol alan Ekin Koç'un rol alacağı söyleniyor.

@yigit_00 @Harunnn60 Olmuşsa Bunu Yapabilirsin? :)

@yigit_00 @Harunnn60 Olmuşsa Bunu Yapabilirsin? :)
Aynen bu şekilde olursa daha güzel olurdu :D