Ekim'de 12 Yeni Dizi Başlıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal D'deki dizilerin hepsinden şüpheliyim. Kanalın kendisiden kaynaklanıyor aslında bu durum, dizileri tutabilecek kapasitede ve hatta tutuyor ama gözü hep yükseklerde. Hatta her geçen yıl daha da vahşileşiyor bu konuda ve ne yapmaya çalıştıklarını çözebilmiş değilim. Her yıl ne kadar dizi daha kaldırabiliriz diye bir önceki yıllarıyla rekabet ediyorlar sanırım. :)
+++1

Kanal D'nin yeni dizilerinden Poyraz Karayel tutmaz büyük ihtimal diğerlerinden umutluyum bakalım. :)

ATV küçük bir ihtimalle Beyaz Karanfil'i tutturur. :)

Star'da Gönül İşleri tutabilir.

Günahkar tutmaz diye düşünüyordum ama Çarşamba boşluk var şansı olabilir gibi. :)

Hayat Yolunda'nın çok izleneceğine inanmıyorum. BAG gibi bir reyting alır, ama o da normal bir dizi için iyi sonuçlar aldığı için tutma ihtimali de yüksek.

Poyraz Karayel, Şeref Meselesi ve Urfalıyam Ezelden ile ilgili ise şimdiden konuşmayalım...

Kaderimin Yazıldığı Gün, Gönül İşleri ve Paramparça... Üçü de tutabilecek işler.

Üç Arkadaş ve Beyaz Karanfil için çok umudum yok, ama ATV'de olmaları nedeniyle daha uzun yayında kalabilirler. Kertenkele'yi de şimdiden yorumlamayalım bence...

Günahkar Çarşamba akşamı olursa tutacak bence...

Aşkın Kanunu, birbirinden başarılı iki oyuncuyu kadrosunda barındırıyor. Bence tutacaktır. Tabii Pazar günü olursa...

Daha Şimdi Onlar Düşünsün, Filinta ve Yeşil Deniz de var. 1 ayda 15 dizi. Geldiğimiz hale bak... :)