Ekim Ayında Kaçırılmaması Gereken 5 Yabancı Film

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mesmeso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,950
Puanı
860
mesmeso61 yeni bir haber konusu açtı

Ekim Ayında Kaçırılmaması Gereken 5 Yabancı Film

Big_636422953147812615.jpg

Malumunuz artık Oscar dönemine girdik ve bu yüzden sağlam filmler dünya genelinde vizyona girmeye başlıyor. Bu güzel şölende ülkemizde bu ay vizyona girecek olan kaçırılmaması gereken 5 film ise şöyle;​

6 Ekim 2017

Blade Runner 2049: Ridley Scott'un 1982'de çektiği ilk filmin devamı niteliğindeki filmi bu kez Denis Villeneuve yönetiyor. ABD'de büyük övgü toplayan filmin kadrosunda da Harrison Ford, Ryan Gosling, Ana de Armas, Jared Leto, Mackenzie Davis, Robin Wright ve Dave Bautista yer alıyor.​

13 Ekim 2017

Mutlu Son (Happy End): Prömiyerini Cannes'da yapan filmde Michael Haneke imzası bulunuyor. Filmin kadrosunda ise Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant, Mathieu Kassovitz, Loubna Abidar ve Toby Jones yer alıyor.​

20 Ekim 2017

Soygun (Good Time): Cannes'da prömiyer yapan bir diğer filmde Safdie Kardeşler'in imzası bulunuyor. Kadrosunda ise Robert Pattinson, Jennifer Jason Leigh, Ben Safdie, Barkhad Abdi ve Buddy Duress yer alıyor.​

27 Ekim 2017

The Party: Sally Potter imzalı İngiliz komedi filminin kadrosunda Patricia Clarkson, Bruno Ganz, Cherry Jones, Emily Mortimer, Cillian Murphy, Kristin Scott Thomas ve Timithy Spall bulunuyor.​

Thor: Ragnarok: MCU'da ki büyük savaşa son iki film kaldı. Thor serisinin ise üçüncü filmi bu sefer Taika Waititi yönetiyor. Kadrosunda ise Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins,Benedict Cumberbatch, Tessa Thompson ve Idris Elba bulunuyor.​
Orijinal formatta oku

hiçbirinide beklemiyorum :F

şöyle süperkahramanlı filmler bekliyorum :Z:Z:Z