Ekim Ayının Dört Kategorideki Birincisi: atv!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
1635843523398.png

Yayınladığı dizi ve programlarla adından söz ettiren atv, Ekim ayının da birincisi oldu!

atv, Ekim ayında Tüm Gün – Tüm Kişiler, Tüm Gün – AB, Tüm Gün – 20+ ABC1 ve Prime Time – Tüm Kişiler kategorilerinde aldığı izlenme oranlarıyla birinci oldu. Gündüz kuşağında Müge Anlı ile Tatlı Sert, Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane ve Esra Erol'la programları ile; akşam kuşağında ise Kalp Yarası, Kuruluş Osman, Bir Zamanlar Çukurova, Kardeşlerim ve Kim Milyoner Olmak İster yapımlarıyla zirvede yer aldı.

Kanalın Kasım ayında 'Destan' dizisi de yayına çıkacak.

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Angelica and Dosi
Trt prime tımeda hep 1.oluyordu atv prime tımeda az birinciliği var her kategorı saçma ama gunduz tabide 1cide

atv konusu açtığımda bu mesajı yazan Yiğit'in atv zaferini kabullenmesine sevindim :A

Bu konuyu senin için açtım, normalde açmazdım. Fanlara destek vermek gerekiyor. :bhr:

Çok düşüncelisin :bhr:
Bu sezon 1 tane bile izlediğim yapım yok atv'de :A

Yeri geldi benim de D'de izlediğim hiç dizisi olmadı ama hep de destekledim, önemli olan senin yaptığın gibi gönülden gönüle bağlı olmak. :bhr:

Kesinlikle, odamda atv posteri var :bhr: :A

Böyle fanatiklere ayrı bayılıyorum, biliyordum zaten senin bizden aşırı olduğunu. :bhr:
Fair play ruhunuz hep daim olsun. 🤣

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt and Dosi
Ulusal kanallar arasında açık ara en kalitesiz (dizi olarak) kanal olabilir. AB'ye hitap eden Ay Yapım dizileri bu kanalda harcanmıştır mesela. En son ne zaman bir atv dizisi izlediğimi hatırlamıyorum zaten. Eski atv'yi özlüyorum.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
EDHO'suz birinciliği koruyamaz diye düşündüm ama yinede başarmış bakalım Yalnız Kurt ve Destan EDHO'nun yokluğunu kapatabilecek mi.

Kolaysa abc21 prime time'da zirve olsana:A:A AB demiyorum bak :A

arabesk dizisi çöküşte, eşkiya yok, çukurova rakip gelsin o da 2 reyting:A Bir osman napsın:F

Gündüz kuşağı ve Osman götürüyor kanalı sanırım...

Birde hitap ettiği kesimin etkiside var.

Bakalım devran dönünce hayat nasıl olacak ATV de....