Ekim Ayının Birincisi FOX!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
19,835
Puanı
1,060
Ekim ayında da birinci değişmedi! Aylardır olduğu gibi FOX, Ekim 2019'da da zirvede!

Mucize Doktor, Kadın, Yasak Elma, Savaşçı, Kurşun, Bir Aile Hikayesi ve Her Yerde Sen dizileriyle Zuhal Topal'la Sofrada, Temizlik Benim İşim, Çağla ile Yeni Bir Gün, Memet Özer ile Mutfakta, Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi programları ve en çok izlenen haber bültenleriyle FOX, Ekim ayında Prime Time Tüm Kişiler, AB ve ABC1 ile Tüm Gün AB ve ABC1 kategorilerinde zirvede yer aldı.

Bu sene de çok FOX!

1572627489685.png

Hem gündüz kuşağı, hem sabah haberi-ana haber, hem diziler valla bravo, acaba satılmasının bunda katkısı var mı yorumlarınızı merak ediyorum :Z

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Hem gündüz kuşağı, hem sabah haberi-ana haber, hem diziler valla bravo, acaba satılmasının bunda katkısı var mı yorumlarınızı merak ediyorum :Z

Satışın onaylanmasından önce başladı yükselişi ama çok iyi denk geldi. Disney'in Türkiye operasyonunda ne yapacağına karar vermesinde etkili olmuştur bu başarı. :D Düşük gitse küçülmeye falan gidebilirdi.

Satışın onaylanmasından önce başladı yükselişi ama çok iyi denk geldi. Disney'in Türkiye operasyonunda ne yapacağına karar vermesinde etkili olmuştur bu başarı. :D Düşük gitse küçülmeye falan gidebilirdi.
Bir Aile Hikayesi'ni de ekle Ekim'de o da yayındaydı.ss

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Harika gidiyor bu sezon gerçekten. :Z Ferhat ile Şirin’in gelişi ve Kurşun’un olası yükselişiyle Kasım’da daha da yüksek oranla zirvede olur bence. :Z

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Hak edilmiş bir başarıydı. Tebrikler. Daha uzun süreler zirveyi vereceklerini sanmam. ??????.