yandık desene o arma daha en az 15 gün çirkin ördekte kalacak demektirYapabilsem çoktan yapardım @OzaN'ın foruma girmesini bekleyeceksin mecburen.
yandık desene o arma daha en az 15 gün çirkin ördekte kalacak demektirYapabilsem çoktan yapardım @OzaN'ın foruma girmesini bekleyeceksin mecburen.
öyle yağma yok o arma benim hakkım) gerekirse saçını başını yolar armamı alırım)
teşekürler denizsen orda @xemrexxx ye oy vermiştin değilmi ? bir yere yazdım bunu)
girerim girerim çok pis kitlendim bu olayaSen böyle ucuz hesaplara girmezsin biz seninle aynı dönemin üyeleriyiz seni iyi tanırım
Sağlık olsungirerim girerim çok pis kitlendim bu olaya)) yarın bir puandan fazla alırsan mucize olur)
Allah seni kurbağaya çevirir umarımSağlık olsun
İşimiz Allah'a kaldıysaAllah seni kurbağaya çevirir umarımsana kim dedi benim gibi örnek insan dururken git totoşa oy ver diye)
Aman kimse ses çıkarmasında bir süre daha bizde kalsın.
benim izin vermem gerekiyor bugün sana yok yarın gel hahaha
ne izni ya hakkımı gaspediyorsun yarışma biter bitmez anında armayı kendin teslim edeceksin etmezsen mahkemeye başvururum olmasa anayasa mahkemesi hadi ordanda tutturamadık avrupa yüksek mahkemesine kadar yolu varbenim izin vermem gerekiyor bugün sana yok yarın gel hahaha
Ozan konuya bile uğramamış.ne izni ya hakkımı gaspediyorsun yarışma biter bitmez anında armayı kendin teslim edeceksin etmezsen mahkemeye başvururum olmasa anayasa mahkemesi hadi ordanda tutturamadık avrupa yüksek mahkemesine kadar yolu var
daha uğrayacaktır şimdi haftada bir girdiği için foruma anında 1500 mesajla karşılaşmıştır şimdi seçmece yapıyor hangisine bakayım diyeOzan konuya bile uğramamış.Sen ümidi kes.
Online değil şuan.daha uğrayacaktır şimdi haftada bir girdiği için foruma anında 1500 mesajla karşılaşmıştır şimdi seçmece yapıyor hangisine bakayım diye) bakarsın burayada uğrar
bugün @Çiğdem- de kalsın artık yapacak bişey yokOnline değil şuan.
hahaha ayy kaçırdın vlla ozan bir gidince daha 2 gün sonra geliyorbugün @Çiğdem- de kalsın artık yapacak bişey yokkızın evini bilsem gidip gece dalarım odasına birincilik armamı alıp gelirdim ozana falanda kalmazdı iş)
noldu noldu ?hahaha ayy kaçırdın vlla ozan bir gidince daha 2 gün sonra geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?