Ekim 2015 Ayının En Favori Üyesi: destere

Bully

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
56,146
Puanı
1,060
Forumumuza 15 Ocak 2012'de üye olan destere arkadaşımız daha önce Nisan 2012 ve Aralık 2014'te kazandığı başarıları tekrarlayarak üçüncü defa ayın Favori üyesi seçilmiştir.

destere, Ekim ayının en favori üyesi olmuştur.

Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan Çiğdem- ve xemrexxx'i de bu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

Oy dağılımları şu şekilde:

@destere - 14
@Çiğdem- 5
@xemrexxx - 5

Ekim 2015 Ayının En Favori Üyesi: destere

teşekürler :)

gittikçe zirveye daha sık çıkıyorum :) bu gidişle @Çiğdem- le @xemrexxx nin bundan sonra zirve yüzü görmesi imkansız gibi :))
birde son anda aldıkları oyları eşitledim ya ne güzel görünüyorlar böyle kardeşçe sonunculuğa demir atmışlar :))
aaa ana tebrik falan yok ben oyumu sana kullanıyorum sen emreye kullanıyorsun utanmaz
:F:F:F

aaa ana tebrik falan yok ben oyumu sana kullanıyorum sen emreye kullanıyorsun utanmaz
:F:F:F
ne güzel olmuş böyle işte başka türlü birbirinizi yiyordunuz şimdi kardeşçe sonunculuğa demir atmışsınız :))) çok şekil olmuş :)

hem sen benim ayın birincisi armamı niye vermiyorsunki ? :) dur @Bully e sesleneyim ...çiğdemin armasını sök benim hakkım artık çiğdemde durmaması lazım :))

ne güzel olmuş böyle işte başka türlü birbirinizi yiyordunuz şimdi kardeşçe sonunculuğa demir atmışsınız :))) çok şekil olmuş :)

hem sen benim ayın birincisi armamı niye vermiyorsunki ? :) dur @Bully e sesleneyim ...çiğdemin armasını sök benim hakkım artık çiğdemde durmaması lazım :))
Biz 2 aydır alışmıştık ya bu armaya. :A Böyle kalsın bence.:A

Yapabilsem çoktan yapardım @OzaN'ın foruma girmesini bekleyeceksin mecburen. :D