Ekim 2012 Moderatör Adayları ve Yönetici Değerlendirme Anketleri Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Evet arkadaşlar geçtiğimiz günlerde foruma yeni yöneticilerin açılacağını duyurmuştuk ve başvuruları başlatmıştık. Başvurulara yoğun bir ilgi vardı ve şartlara uyan 8 kişi başvurdu.

Daha önceki alımlarda olduğu gibi yine başvuru sürecinden sonra değerlendirme anketleri açıldı. Bu değerlendirme anketleriyle üyelerin moderatör adaylarına olan bakışını değerlendirmiş olacağız ve son kararda etkili olacak bu anketler.

Bunun yanı sıra mevcut yöneticiler için yapılan anketler de açıldı. Bu anketlere katılarak yöneticilerin performanslarını değerlendirebilirsiniz. Bu anketlerin sonuçları da dikkatle incelencektir.

Moderatör adayı anketlerinde puanlar vermeniz isteniyor birçok farklı dalda. Puanların açılımları:

5- Çok İyi
4- İyi
3- Orta
2- Yetersiz
1- Kötü

Önemli Not: Puanlamaları doğru ve dürüst bir şekilde yapmanız istenmektedir. Sürekli herkese 3-3-3-3 veya 5-5-5-5 verenlerin oylamaları dikkate alınmayacaktır. Çünkü burada her sonucu ayrı ayrı dikkate alıyoruz ve doğru sonuçların elde edilmesini istiyoruz.

Kendinize kullandığınız puanlar geçersiz sayılacaktır.

Herkesin oylarını bekliyoruz. Doğru ve dürüst bir şekilde oy kullanan herkese şimdiden teşekkürler.

Anketlere gitmek için tıklayınız

Oylama 25 Ekim Perşembe akşamı sona erecek ve en geç Cuma gecesi kesin sonuçlar açıklanacaktır.

Ya her şeyi 5lik yapıyorsa ne vermeliyiz? Ben en az 3 kişiye her şeyi 5 verecektim :D

Ozan bana oy kullanan 19 kişi gözüküyor şu anda geçen aydan sıfırlanmadı mı ki ?

Konuda yanlislik var. Yönetici degerlendirme anketlerinde "Agustos" yaziliyor

Ozan birde bu cümle translatede ingilizceden türkçeye çevrilmiş gibi nasıl bir cümle şaştım :)

Moderatör adayı anketlerinde puanlar vermeniz isteniyor birçok farklı dalda.

- - - Ekleme - - -

Ozan birde bu cümle translatede ingilizceden türkçeye çevrilmiş gibi nasıl bir cümle şaştım :)

Moderatör adayı anketlerinde puanlar vermeniz isteniyor birçok farklı dalda.

Olmaz öyle ama :( Her şeyi 5lik yapıyor diyorum, 4lük olsaydı 4lük verirdim :D
Şimdi ben ne yapmalıyım?
Benim o biliyorum ama hepsine 5 verme biraz 4 versende olur bozulmam. :(
En azından kendisini daha çok geliştirmesini istediğin konularda 4 verebilirsin. :)

Son düzenleme:

Benim o biliyorum ama hepsine 4 verme biraz 4 versende olur bozulmam. :(
En azından kendisini daha çok geliştirmesini istediğin konularda 4 verebilirsin. :)
Sen mi? :D Olabilir aslında :DAklımdaki 2 kişiye hep 5 vereceğim. 3-4 kişiye bir iki 4 vereceğim. Kalanına da biraz 5 biraz 4 çok az da 3 veririm. Biz şu anda oyları kullanmaya başlayabilir miyiz?
Yeni mod olacaklardan da 1 kişiye 5 vereceğim hep :)

- - - Ekleme - - -

Ben miyim lanet olsun :D O zaman 5 ver adamım :D
Şaka bi yana 4'lük bişeyi vardır kesinlikle o arkadaşın
Süper tahmin :D

Başlayabilirsin zorla puan istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama herkese 5 5 5 veya 4 4 4 vermeyin Ozan saymaz oyları üzülürüz. :D

Sen mi? :D Olabilir aslında :DAklımdaki 2 kişiye hep 5 vereceğim. 3-4 kişiye bir iki 4 vereceğim. Kalanına da biraz 5 biraz 4 çok az da 3 veririm. Biz şu anda oyları kullanmaya başlayabilir miyiz?
Yeni mod olacaklardan da 1 kişiye 5 vereceğim hep :)

- - - Ekleme - - -

Süper tahmin :D

Adamsın :D 5 5'lik adamım :D

Ozan yüzünden oyları kaçırıyorum zaten ağustos yazıyordu düzelmemiş ooooff. :(

Biz kim ne vermiş göremiyoruz sadece ortalama sonuçları Ozan açıklıyor. :)