'Ego' Final Yapıyor! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,967
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

FOX'un izleyici çekmekte zorlanan dizisi 'Ego'dan kötü haber.

Yönetmen koltuğuna Şenol Sönmez'in oturduğu; Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen ve Rüya Helin Demirbulut'un başrolünü paylaştığı Pastel Film imzalı dizi 13. bölümüyle ekran macerasını sonlandırıyor.

Ego, yeni bölümüyle yarın akşam 20.00'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

2 hafta önceki reytinginde final haberi gelir demiştim, beklenen haber.

Çılgın fox 0 dizi tutturdu bu sene
Ego yazın devam edebilirdi bence

FOX için iyi bir bölüm sayısı zaten o bölüm sayısının üstüne çıksa şaşardım.

Reactions: cookies
Sibel - Erhan uyumu, Sibel'in asilliği ve Begüm'ün çıldırmaları güzeldi. Sette yaşanan olaylar da tuzu biberi oldu.

Adım Farah dışında yeni sezona devam edecek dizisi kalmayacak gibi duruyor kanalın

Yazık oldu parlak oğlana yine. Şu kanaldan kurtarsın artık kendini yetoo..

Alperen Duymaz'ı Aile'mize yan rol olarak alalım, kariyeri yeniden şahlansın.

Reactions: MasacRE
Reactions: Sherlock
Sultanım Tugi abime 298620628 gömlek büyük gelir diye düşünüyorum Şerlok beyciğim, yok mudur dizimizde kendine daha uygun bir partner
Tugi abim kendisini yürekten severek bu açığı kapatacaktı Utku beyciğim ama madem öyle dedin tekrar bir düşüneyim...

Buldum... Ama öncesinde Aslan beyciğim ile yan yana görünmesi lazım, yoksa Cihan abimizin radarına giremeyebilir öyle seviyor kendisi malum.

Reactions: Dosi and MasacRE
Yürekten sevme de bir yere kadar Şerlok beyciğim. Biraz da uyum lazım

Heh şimdi oldu işte. Aslan ile bir araya gelme olayı da çözülür zaten, tamam oldu bu iş

Reactions: Dosi
Oo Dosi hanım da takip ediyor mu dizimizi
hem evet hem hayir
ilk bölüme bakmistim pek sarmamisti ama arada izliyorum. bazi bölumlere bakmadim, en son bölüm haricide ondan 2 bölüm öncesi izlemitim
takip ediyorum arada yani. Son bölüme yorumlar iyiydi. Bir ara bakarim, yada sali günü özeti izleyip yenisine bakarim

Sen uzaktan takiple bile her türlü vakıf olursun olaylara zaten
Ben seni full izlemiş olarak sayıyorum

Reactions: Dosi