Efsane Sahne Efsane Dizi Efsane Tıklanma

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,364
Puanı
1,060
7,922,049

not:cinsellik diyecek olanlar herkesin cinsellik anlayışı farklıdır game of thrones dan ya da spartacus den de sahne koyabilirim çok meraklılarsa cinselliğe

Moderatörün son düzenlenenleri:
Beren ve Aşkı Memnu fark-ı. Ne diziydi be. Gerçekten şimdiye kadar izlediğim en güzel ve kaliteli diziydi diyebilirim. :)

Dizisinin yeni bölümlerini hiç izlememiştim ama tekrarlardan 2 kere bitirdim :D :D

Yeni Bölümlerini hiç izlemedim , ama bu yaz tüm tekrarlarını izledim ve gerçekten çok güzelmiş.

Son düzenleme:
fatmagül aşkı memnu vs. bunlar dizi olarak değil başka amaçlarla izlenen anladınız siz :D videolar yoksa yengesinin namusuna göz diken rezil ötesi bir diziydi vadide eziyodu paso sonra 3 ay ara verince geçti bi süre :d

abi dediği adamın kızına göz diken mematiden daha aşağıda bir durum yok dizide:D

En azından Memnu daki Gibi Tecavüz ve gerdek yok.Vadi Aşk-ı Memdudan 10 Kat Daha İyi Bir dizi

drama ile aksiyon dizisini karşılaştırp hangisi iyi söyleyemezsin:Dmemati evli olmadığı kadından çocuk ypatı sonra çocuk öldü çakırın kızına göz dikti behlülün yaptığından daha aşağı kalır yanı yok karşılaştırmak istiyosAN memnu da tecavüz yok uydurma gerdek olabilir kelime anlamına bakarsan evli çiftlerin ilk geceleri oluyor memeati gibi evli olmadan yapmıyor yani-+

abi dediği adamın kızına göz diken mematiden daha aşağıda bir durum yok dizide:D
En azından Memnu daki Gibi Tecavüz ve gerdek yok.Vadi Aşk-ı Memdudan 10 Kat Daha İyi Bir dizi

- - - Ekleme - - -

Vadiye Efsane Dedik Diye Bunlarda 2 yıllık bir diziye efsane demeye başladılar:d bunun neresi efsane:d

Balıkesirin Çılgın eşekleri ile büyük yarış içinde 😀haha:

Son düzenleme: