Efsane Bu Fragman İle Başladı..

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,508
Puanı
1,060

15 Ocak 2003 - ∞

Hey gidi hey şuan eski vadiye bakıyorum her sahnede tüylerim diken diken oluyor böyle bir dizi olamaz ya

Şu an Kurtlar Vadisinin 96.bölümüne bakıyorum böyle bir dizi daha doğmadı ya yok böyle bir şey
eski kurtlar vadisi yeryüzünün gelmiş geçmiş en büyük dizisidir müthiş süper harika
polatın suriye bölümleri yani son sezon 87-97 böyle bişey yok ya kelimeler yetmiyor anlatmaya herşeyi bu kadar mükemmel olamaz bir dizinin müzikler senaryo kurgu çekim kalitesi herşeyi yani

00:51 :D

°°°mobil mesaj°°°
o zamanlar fragman bile yoktur belki de ilk fragman olayını da vadi çıkartmıştır

eski kurtlar vadisi yeryüzünün gelmiş geçmiş en büyük dizisidir müthiş süper harika
polatın suriye bölümleri yani son sezon 87-97 böyle bişey yok ya kelimeler yetmiyor anlatmaya herşeyi bu kadar mükemmel olamaz bir dizinin müzikler senaryo kurgu çekim kalitesi herşeyi yani

o zamanlar fragman bile yoktur belki de ilk fragman olayını da vadi çıkartmıştır
96-97.bölümler Amerikalılar ile de çekilmiş bhm world white entertaintment tarafından aha da 97.bölüme geçiş yapıyorum :D

96-97.bölümler Amerikalılar ile de çekilmiş bhm world white entertaintment tarafından aha da 97.bölüme geçiş yapıyorum :D
ben olsam suriye bölümlerinden başlarım 87.bölüm
o bölümleri hemen anlayamazsın 4-5 bölüm izle anca anlayabilirsin söylim :D

Fragmanı izleyince Süleyman Çakır, "keşke şimdi bile devam etseydi" dedim. Çok iyi bir karakterdi ve diziyi fazlasıyla hareketlendiriyordu. Oğlu Pusat Çakır belki ileride hareketlendirir iyice diziyi. :)

Diziye Tebrikler
Fragmanı izleyince duygulandım o yılki anılarım geldi aklıma:)

Üniversiteden gelmiştim askerlik sülüs kağıdım çıkmıştı hey gidi günler 10 mesaj gelince mesaj kutusu dolardı.:)