- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
eski kurtlar vadisi yeryüzünün gelmiş geçmiş en büyük dizisidir müthiş süper harikaŞu an Kurtlar Vadisinin 96.bölümüne bakıyorum böyle bir dizi daha doğmadı ya yok böyle bir şey
o zamanlar fragman bile yoktur belki de ilk fragman olayını da vadi çıkartmıştır00:51
°°°mobil mesaj°°°
96-97.bölümler Amerikalılar ile de çekilmiş bhm world white entertaintment tarafından aha da 97.bölüme geçiş yapıyorumeski kurtlar vadisi yeryüzünün gelmiş geçmiş en büyük dizisidir müthiş süper harika
polatın suriye bölümleri yani son sezon 87-97 böyle bişey yok ya kelimeler yetmiyor anlatmaya herşeyi bu kadar mükemmel olamaz bir dizinin müzikler senaryo kurgu çekim kalitesi herşeyi yani
o zamanlar fragman bile yoktur belki de ilk fragman olayını da vadi çıkartmıştır
ben olsam suriye bölümlerinden başlarım 87.bölüm96-97.bölümler Amerikalılar ile de çekilmiş bhm world white entertaintment tarafından aha da 97.bölüme geçiş yapıyorum![]()
Izledim ama ufak ufak hatırlıyorum o bölümler Polat da kamerayı kullanıyormuşben olsam suriye bölümlerinden başlarım 87.bölüm
o bölümleri hemen anlayamazsın 4-5 bölüm izle anca anlayabilirsin söylim![]()