edisonun laneti

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,261
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
ANA CADDELER
30 bölüm
xantier tutuklanıyor
Denizz19 ne oluyor atanamayan öğretmenlerin atanamama limondan dolayı limonu örgüt malzemesi diye ve gözlemcinin evini izinsiz sinyal tespitiyle ve izinsiz dinleme kararıyla kadir amirin ikiz kardeşi polat şaşmaz maskeli fedai ve takas adliyeye götürülecekten rüzgargülü miti görevlendirir mit ilk önce gözlemcinin evine bomba malzemesi koyar dolapdereyi patlatıp çarşıdan birisini daha tehdit edip ve muhalefet fener grubunu tehdit eder ve onlarda fenerbahçe lisesini patlatır bide beşiktaş kolejini patlatır bu şuçlardan gözlemciyi öğretmenlikten atma yatutarsayı kurtarma çabasından dolayı
yatutarsayı rüzgargülü alıp taş bağlayıp denize atarlar sahil güvenliği vapur cinayetiyle oyalar
beyazsoy daha iş bitmedi ozan müdür kaçırılır ve camiyi yakarlar tarihi eserlerle beraber
xantier tarihi eserleri yakmaktan tutuklanır
yer altı manavı denizz19 gözlemciyi yeraltı okuluna ali ismail korkmaz lisesine konulan bombadan korkup yeraltına indiler
kadir amir ve hilal komiserin nişanı silahlı saldırıya uğrar kadir amir vurulur hilal komiserle beraber taşa bağlayıp denize atarlar nişanı yakarlar
Xantieri topkapı sarayının zindanına gömerler
mrt-06 rıdvan kanat lisesinden amil bey tarafından atılır amil bey protestolara destek veren öğrencileri para karşılığında polise verir ve amil bey ve ortada şahit kalmasın okulu yakar o protestocuları mrt-06 yer altı okuluna alırlar
xemrexxx bu patronlar kimse ve tepediler kimse sonsuza dek edisonun lanetinin üstünde olsun
even amin
destere allah kabul etsin ne güzel kız bu
ABAY evet öyle
destere ve Abay buse saate aşıkolur
28 bölümün sonu

Son düzenleme:
Amil bey para kazandığı okulu neden yaksin))) Neyse arka Sokaklar dan hyatbilgiine terfi etmişsin bu da bişey)))

@xemrexxx orda ne demişki ben bişey anlamadım?
benlik kısımda ise sadece ben bir kız görüp beğenip aşık olmuşum
@ABAY_06 da aşık olmuş buse ye sanırım :)

konu nedir o kısmından ise hiçbişey anlamadım
Senin konun okadar demek(nikta) @pompy deki imajin bu kadar(nokta) adam bişey yazamamis (nokta) emrede akp ye beddua ediyor (nokta) her yeri patlattı için(nokta) sen de emrenin dediklerine amin diyon okadana(nikra)

Son düzenleme: