Eda Ece'den 'Koronavirüs' Tepkisi: ''Setler Devam Ediyor!''

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
'Yasak Elma' dizisinin başarılı oyuncusu Eda Ece'den tepki!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, bazı dizi setlerinin çekimlerine ara verdirtse de hala birçok dizinin çekimleri sürüyor. Eda Ece, ''Tüm bunlar olurken setler devam ediyor...'' açıklamasıyla tepki gösterdi.
https://twitter.com/x/status/1239137165692538881

Reactions: cookies and alperuz
Haklı bir isyan. Set ortamı ne kadar dezenfekte edilse de, birçok insanla aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorlar. Umarım kanallar bu konuda ortak bir karar alırlar.

Dizi setleri durdurulmalı, sektör ortak bir karar almalı. Diziler birkaç hafta yayınlanmasa da olur, sağlıktan daha mı önemli?

Reactions: MayısKralı
Gerçekten tehlike arz eden bir durum, çekimlere ara verilmeli.

Amerikan dizilerinde de bir aksama görmedim ama.
Belki önceden çekildikleri içindir.

Haklı bir tepki.

Netflix'in de Lucifer, Stranger Things gibi birçok yapımın çekimlerini durdurduğu açıklanmıştı.
Onu baz almadım çünkü önceden çekimi olan film mantığında işler ben devam eden ulusal kanal dizileri için dedim. Haftalık yayınlanan yani..

Reactions: Yiğitt
Onu baz almadım çünkü önceden çekimi olan film mantığında işler ben devam eden ulusal kanal dizileri için dedim. Haftalık yayınlanan yani..
Durmuştur bence onlar da, bizim bazı Türk dizilerinin de durmuş çekimleri.

Reactions: mrt-06
İş ciddiye binerse dururlar ancak. Çoğu dizide ekipler 12 saatten fazla çalıştıkları için uyku ve beslenmeleri yetersiz bu da bağışıklığı zayıflatıyor. Varsın birkaç hafta hatta birkaç ay dizi izlemeyelim yeter ki kimseye bir şey olmasın.

Hangileri olduğunu teyit edeceğim demiştin edebildin mi.
Aaa yok, isim vermek istemiyorlar yapım-kanal anlaşması gereğiymiş. Üç farklı yere sordum, üçünde de buna yakın cevaplar aldım. Üç dizinin de stok bölümleri mevcutmuş, ondan böyle bir karar almışlar. Yapımın bir başka dizisi setteymiş mesela, ellerinde stok bölüm yokmuş. (Farklı yapım dizileri)

Reactions: Aserat
Med - MF yapım'dır bu kesin en çok dizi onlarda var

Reactions: Yiğitt
Yapsınlar 2 hafta bişey olmaz . Biz dizisiz de kalırız. Demir, Züleyha, Hünkar, Ateş, Orhan ve İpek'e Allah zeval vermesin

Amerikan dizilerinde de bir aksama görmedim ama.
Belki önceden çekildikleri içindir.
Pek öyle değil malasef
Hala ocaktan beridir başlamadım o yuzden
Hepsini topluca izlerim artık.

Reactions: mrt-06
Benim izlediklerime yansımadı henüz. The 100'e üzüldüm. Ben de diyorum nerde kaldı yeni sezon.

Reactions: Forumdash